- Konular
- 154
Ama hocam yapıyorum böyle diorcallbar X i soruyorsanızZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.repomuzu ekleyin. CallBar X ve Cracktools3 ü yükleyip full sürüm kullanabilirsiniz..
Malesef hocam ne kadar da uğraşsam jailbreak yapamadım 11.4.1 12 den düşürdüm@numan_6363 sizin sürümünüz nedir jailbreak varmı?
@numan_6363 jailbreaksiz yükleyemezsiniz. bu tweakleri. bulunduğunuz sürüme şuanda jailbreak çıkmadı. bekliyeceksiniz. yada jailbreak e uyumlu cihaz (11.3.1) temin edeceksiniz..[/QUOT
peki bilgisayar olmadan düşürebilirmiyim şuan tamirde@numan_6363 jailbreaksiz yükleyemezsiniz. bu tweakleri. bulunduğunuz sürüme şuanda jailbreak çıkmadı. bekliyeceksiniz. yada jailbreak e uyumlu cihaz (11.3.1) temin edeceksiniz..
İphone 5ssürüm düşüremezsiniz. cihazınızın modeli nedir?
YAni sadece jailbreak ın çıkmasını beklicem öylemişuanda uğraşacagınız bir durum yok. forumumuzu takip edin. jailbreak çıktığı anda buradan yayınlarız. detayları ile birlikte. şuanda sadece bekliyeceksiniz..
YAni sadece jailbreak ın çıkmasını beklicem öylemi
Peki beta 11.0.1 de olurmu çünkü o sürüme yükseltsem belki olurevet ustam 11.4 için jailbreak 12 içinde çıkacak gibi görünyor .. ilerde beklemekten başka çare yok
Kısaca yanıtlıyayım hocam apple öyle her önğne gelen sürümü yükletmez sadece son sürümü yükletir onada jailbreak yok şu anda üzgünüm ama beklemekden baska caren yok bosa yorma kendiniPeki beta 11.0.1 de olurmu çünkü o sürüme yükseltsem belki olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?