numan_6363
Apple Sever
- Konular
- 0
?? peki teşekkürler cevaplarınız için inşallah kısa zamanda gelirKısaca yanıtlıyayım hocam apple öyle her önğne gelen sürümü yükletmez sadece son sürümü yükletir onada jailbreak yok şu anda üzgünüm ama beklemekden baska caren yok bosa yorma kendini
İnşallah keşke güzel haber vermiş olsaydım size ama beklemek sizin yapmanız gereken?? peki teşekkürler cevaplarınız için inşallah kısa zamanda gelir
İnşallahİnşallah keşke güzel haber vermiş olsaydım size ama beklemek sizin yapmanız gereken
Bu süre umarım kısa olur da sizde bu güzelliklerden faydalanabilirsiniz iyi forumlar
Jailbreak YouTube den baktım onlar atıyolardı jailbreak 12 ye@numan_6363 ne atacaksınız internetcafeden?
Peki teşekkürler cevabınız için hocam ??internet te izlediğin her video ya itibar etmemelisin. jailbreak ile ilgili videoların %85 i fake dir. Forumumuzu takibe alın çıktığı anda, en kapsamlı yapılışı ile ilgili buradan paylaşım yaparız. şuan için jailbreak çıkmadı. bizi takipte kalın yeter. gerisini TRappledestek halleder..
Evet çok güzel olmuş son günceleme yeni özelik gelmişSon gelen güncellemeyi yükleyip çalıştıran oldumu
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
@muratkisi son sürüm için çalışıyoruz. geliştirici cracktools için bir engelleme getirmiş son sürümde. inşallah aşılır..
Ben bir ara 2.2 sürümüne yükledim cracktols3 de çalışmadı ve gene 1.2 sürümüne düşürerek kurtuldum adam sağlam güvenlik yapmış :)
caalbar son sürüm crackli var arkadaşım bu sayfada atacaklar .. cracktoll gerektirmeden
Konu güncellendi..
Evet Cracktoll Kalsın gerekmiyor diğer tweakler için şart ama bunun için gerektirmez eskiyi kaldırıp bunu yükleyin okadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?