@HasanBasdereli ve @serif61 dostlar reponuzdaki sürüm 0.2-3 sürümü zaten orjinal reposundan o sürümü yükleyince çalışıyor fakat 0.2-97 sürümüne güncelleyince devreye girmiyor. 0.2-97 sürümünde sıkıntı var galiba
Hocam jailbreak öyle kolay hemencecik çıkan birşey değilki bazen aylarca beklemek gerekiyorOfff ya daha çıkmadımı jb ??
Maşallah demek bize de beklemek kalıyor teşekkürler hocam cvp içinHocam jailbreak öyle kolay hemencecik çıkan birşey değilki bazen aylarca beklemek gerekiyor
Rica ederimMaşallah demek bize de beklemek kalıyor teşekkürler hocam cvp için
@mert cracktools dan bugün itibari ile callbarx desteğini kaldırdık repodan güncelleyebilirsiniz. once cracktools u ve callbarx i kaldırın daha sonra filza ile ana dizinde dosylarını aratıp silin ve repomuzdan yeniden yükleyin. her iki tweakide
@Gecemavisi 11.3.1 sürümde kurdum ben azonce sorunsuz çalışıyor siz nasıl bir hata alıyorsunuz ss atabilirmisiniz?
@Gecemavisi 11.3.1 sürümde kurdum ben azonce sorunsuz çalışıyor siz nasıl bir hata alıyorsunuz ss atabilirmisiniz?
Çalışmıyor neyse bekleyecegiz arkadaşlar eski sürüm güZel çalıiıyorsu güncelendi cracktoll 3 destegide kaldırınca çalışmadı saglık olsun
Bu çıkıyor ama aramalarda olmuyor cracktoll açıyor ama crack yok desteği kaldırdığı için
Cracktool 3 kaldırın tweak düzgün çalışıyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tamam ama rehber ve delete contact çalışmayacak büsefer o yüzden kalsın şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?