Bunlar cydiadan mı yüklenecek çok bilgim olmadığı için soruyorumbagımlılıklar ve gerekliler ekli değil görülüyor .. arkadaşım
Bunların yüklü olması gerekiyor
- Depends mobilesubstrate (>= 0.9.5000), firmware (>= 13.0), preferenceloader, com.opa334.altlist (>= 1.0.10)
- RocletBotstrap ta hata var görülüyor yada yüklü değil
Evet gerekli repolar olmalı ki yüklenmesi gerekiyor ki tweskler yüklensin ..Bunlar cydiadan mı yüklenecek çok bilgim olmadığı için soruyorum
repo adreslerini ekledim ancak neyi yükleyeceğimi bilmiyorum.bagımlılıklar ve gerekliler ekli değil görülüyor .. arkadaşım
Bunların yüklü olması gerekiyor
- Depends mobilesubstrate (>= 0.9.5000), firmware (>= 13.0), preferenceloader, com.opa334.altlist (>= 1.0.10)
- RocletBotstrap ta hata var görülüyor yada yüklü değil
Sen
repo adreslerini ekledim ancak neyi yükleyeceğimi bilmiyorum.
3 üde yüklü ancak olmuyor yardımınız için teşeklürler. Yüklediğimiz uygulama bozuk belkidePreferenceloder
Preferenceloder
Rocketbotstrap
altlist 1.0.10) sürümü
bu üçü yüklü olmalı
resimde görülen cydiadaki gereklilerin yüklenmemesinden kaynaklı bir yerde eksik yapıyor olmalısınız resim atmadınız yüklenenleri görmek gerek repolarıdaArkadaşlar Merhaba! Elimde kullamnadığım 6 plus 12.5.7 sürümlü cihaza fleya ile jb yükledim. Kaynak adrwslwri de ekledim. Carbridgenin uygun sürümünü de yükledim ancak resimdeki hatayı alıyorum. Dosya mı hatalı yoksa eksik yaptığım birşey mi var
Ekli dosyayı görüntüle 12587
Appsync kurulu
olmalı substrate safe mode
- Cydia Substrate
Preferenceloder
bunla beraber yükleyecektir. 8 tweak yüklü olmalı resimdeki gibi Büyük ihtimal arkadaşımyine olmadı illaki bir yerde hata yapıyorum.
bence temiz kurulum yap o sürümde kullanan var ise yazxarlar umarımyine olmadı illaki bir yerde hata yapıyorum.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.