M Malisyn Apple Sever Katılım 17 Mar 2019 Konular 32 Mesajlar 155 Tepkime puanı 28 Puanları 1,889 9 Mar 2020 #1 Cercube de bu hatayı alıyorum premium üyelik satın aldım ? Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Moderatör tarafında düzenlendi: 9 Mar 2020
Cercube de bu hatayı alıyorum premium üyelik satın aldım ? Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Albert_Wesker Emekli Yönetici Apple Expert Elit Üye Apple Sever Cep Doktoru İlk 1000! Adım Gökhan Cihaz iPhone 11 Katılım 13 Haz 2018 Konular 477 Mesajlar 1,366 Çözümler 3 Tepkime puanı 1,868 Puanları 2,464 Yaş 35 Konum Türkiye 9 Mar 2020 #2 yanlış login diyor.. bu durumda youtube girdiginde... gmail bir mail hesabı gerekli siz giriş ettiginizde örnek satın aldınız. otomatik mailinize bir onaylamanız için yazı gelir onaylayınız.. sonra premium olunuz şu anda onaylı olmadığını gözteriyor Oyla: Oyla 0 Downvote
yanlış login diyor.. bu durumda youtube girdiginde... gmail bir mail hesabı gerekli siz giriş ettiginizde örnek satın aldınız. otomatik mailinize bir onaylamanız için yazı gelir onaylayınız.. sonra premium olunuz şu anda onaylı olmadığını gözteriyor