Cercube ile YouTube hatası

omeryurdunol

Apple Sever
Konular
7
6S 11.2.6 unc0ver kullanıcısıyım ve 1 ay önce SileoTurkey reposundan kurduğum Cercube tweak’i ile güzel işler sağladım ancak 1-2 gün önce YouTube’a gelen hata düzeltmeleri güncellemesi yüzünden uygulamayı açamadım ve Cercube tweak’ini silip açabildim.Versiyon yüksek ve Türkçe olduğundan hoşuma gitmişti,reklam filan da yoktu.Nasıl çözebiliriz veya alternatif repo var mıdır ?
2b945595c67d5a42f7456ecfc5747c3b.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6S 11.2.6 unc0ver kullanıcısıyım ve 1 ay önce SileoTurkey reposundan kurduğum Cercube tweak’i ile güzel işler sağladım ancak 1-2 gün önce YouTube’a gelen hata düzeltmeleri güncellemesi yüzünden uygulamayı açamadım ve Cercube tweak’ini silip açabildim.Versiyon yüksek ve Türkçe olduğundan hoşuma gitmişti,reklam filan da yoktu.Nasıl çözebiliriz veya alternatif repo var mıdır ?

malesef yok... youtube izlemek istıyorsanız şu anlık Dleasy tweak indirin... yada App Admin indirip youtube eski versiyonu indirin..

Son düzenleme:

App admin eger onu kullanmak istıyorsan

Neredeyse 1 ay önceki versiyona düşürdüm yine aynı repodaki cercube’yi silip tekrar kurdum ama girmeye çalışırken hemen ana menüye atıyor.

Neredeyse 1 ay önceki versiyona düşürdüm yine aynı repodaki cercube’yi silip tekrar kurdum ama girmeye çalışırken hemen ana menüye atıyor.

dleasy indip.. youtube 4 sürüm düşürüp rejklamsız.. indirin... ben onu kullanıyorum

Daha ziyade müzik indirmek ve reklam görmemek için kullanıyordum.Peki tweak’i güncelleseler düzelme şansı var mıdır acep ?

Geri