Checkra1n Anemone Elmada Kalma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

serdar06_65

Yönetici
Co Admin
Apple Expert
Elit Üye
Konular
70
Arkadaşlar telim 8+ sürüm 13.3.1 checkra1n jealbreak telime bu anomeno uygulamasını kurdum ve tel respringde kaldı zar zor açtıktan sonra tekrar jb yapmak istedim ve bootra1n indirip kurnak istedim işlem tamamlanıyor ama tel bu sefer açılacağına elmada kalıyor ve tekrardan başlatmak zorunda kalıyorum bu tweak yüzünden sürüm kaybetmedne bu tweakı nasıl silerim yada teli sıfırlamadan jealbrteak dosyalarına nasıl ulaşırım yada kaldırırım sürüm kaybetmek istemiyorum bir türlü jb olmuyor sırf bu anomeno yüzünden açılsada tekrar elmada kalıyor checra1n ekranı gelse oradan restore yapacam ama oda gelmiyor

Kemal Kürşat

Visual Basic Studio Developer
Yönetici
Admin
Apple Expert
Konular
136
Web sitesi
www.trappledestek.com

Checkra1n options (Ayarlar) kısmından safe mode işaretleyip deneyin telefon büyük olasılık acılacak cydia girip tweak'i kaldırın onun yerine snowboard kurun.

KS
KS

serdar06_65

Yönetici
Co Admin
Apple Expert
Elit Üye
Konular
70
Checkra1n options (Ayarlar) kısmından safe mode işaretleyip deneyin telefon büyük olasılık acılacak cydia girip tweak'i kaldırın onun yerine snowboard kurun.
deneyeceğim abi teşekkür ederim buraya yazarım

KS
KS

serdar06_65

Yönetici
Co Admin
Apple Expert
Elit Üye
Konular
70
ustam çok teşekkür ederim dediğin gibi yaptım checkra1n boot menüden safe mod ile başlattım cydiaya girip anomenoyu kaldırıp icleaner pro ile temizleyim tekrardan jb yaptım sorunum çözüldü teşekkür ederim
koni kilit...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…