Checkra1n bozuldu

zoruoynayan

Apple Sever
Konular
8
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar

uncover yüklü cihazım kendi kendisini reset attığı için checkra1n yaptım ve oda bozuldu anlamadığım şekilde daha sonra alt store sayesinde tekrardan uncover yükledim ve şu an telefonumun son durumu cihazı 3 kere sıfırladım yinede cydia ekrandan gitmedi. jailbreak pasif halde ve kesinlikle appcake inmiyor o yüzden uncover başlamıyor. Altstorede yükleyebiliyorum ama bu seferde oda hata veriyor. Acaba checkra1n kursam bu haline bi sorun olur mu? yardımcı olur musunuz ??

Moderatör tarafında düzenlendi:
KS
KS

zoruoynayan

Apple Sever
Konular
8
3 kere sıfırladım cihazı cydia gitmedi ve silemiyorum girişte yapamıyorum. Bu şekilde checkra1n yüklesem bir sorunla karşılaşır mıyım?
çünkü altstorede yanıt vermiyor telefonumda

Oyla:

Burak21

Elit Üye
Apple Sever
Adım
Kemal
Meslek
Özel şirket
Cihaz
iPhone 13
Konular
70
3 kere sıfırladım cihazı cydia gitmedi ve silemiyorum girişte yapamıyorum. Bu şekilde checkra1n yüklesem bir sorunla karşılaşır mıyım?
çünkü altstorede yanıt vermiyor telefonumda

sz iki jailbreak aracı kullanmışınız.. uncover yüklerken refresh icon cache ve Restore RootFs edip ... cydia kaldırsaydınız.. istediginiz jailbreak aracına geçecektiniz demekki dosyalar kalıntı bırakmış olabilir.. cheackra1n kurmayı deneyin... bi ilk.. ne diyor ..kurulursa ... uncover.. edin.. dedigim gibi cydia kaldırın.

Oyla:
KS
KS

zoruoynayan

Apple Sever
Konular
8
sz iki jailbreak aracı kullanmışınız.. uncover yüklerken refresh icon cache ve Restore RootFs edip ... cydia kaldırsaydınız.. istediginiz jailbreak aracına geçecektiniz demekki dosyalar kalıntı bırakmış olabilir.. cheackra1n kurmayı deneyin... bi ilk.. ne diyor ..kurulursa ... uncover.. edin.. dedigim gibi cydia kaldırın.

hocam sürümüm 13.3 birde elmada kalıp mecbur 13.3.1e geçmek zorunda kalırım diye korkuyorum. biliyorum 13.3.1 i kursam herşey düzelecek sıfırdan kurulum yapabileceğim ama en azından hocam altstore konusunda birşeyler yapamaz mıyız? sabah kurduğumda harika çalıştı sonra yükleyemedim. en son uğraştıktan sonra yüklendi bu seferde uncoverı kopyalamadı. yarına yetiştirmem gereken ödevler var ve enlight programını kullanmam gerekiyor cok acil. yoksa hiç umursamazdım bile appcakenin tekrar düzelmesini beklerdim :S en iyisi konuyu siliyim baştan resimlerle birlikte düzgün bir şekilde tekrardan açayım ? sorun olmazsa

Oyla:

DanqerLine

Emekli Yönetici
Elit Üye
Apple Sever
Adım
Kenan
Cihaz
iphone 11 pro
Konular
293
Tek jailbreak aracı kullanın sağlıklı olması için çünkü geçişlerde Cydiasubtrate birinde yüklemeniz gerekli uncoverdan checkra1n ederken jailbreakten geçerken

Oyla:

DanqerLine

Emekli Yönetici
Elit Üye
Apple Sever
Adım
Kenan
Cihaz
iphone 11 pro
Konular
293
hocam sürümüm 13.3 birde elmada kalıp mecbur 13.3.1e geçmek zorunda kalırım diye korkuyorum. biliyorum 13.3.1 i kursam herşey düzelecek sıfırdan kurulum yapabileceğim ama en azından hocam altstore konusunda birşeyler yapamaz mıyız? sabah kurduğumda harika çalıştı sonra yükleyemedim. en son uğraştıktan sonra yüklendi bu seferde uncoverı kopyalamadı. yarına yetiştirmem gereken ödevler var ve enlight programını kullanmam gerekiyor cok acil. yoksa hiç umursamazdım bile appcakenin tekrar düzelmesini beklerdim :S en iyisi konuyu siliyim baştan resimlerle birlikte düzgün bir şekilde tekrardan açayım ? sorun olmazsa

usb bagladığınızda iTunes görsün icloud giriş ettinizmi altstore için Sonra giriş Ettiginizde görmesi gerek

Oyla:
KS
KS

zoruoynayan

Apple Sever
Konular
8
usb bagladığınızda iTunes görsün icloud giriş ettinizmi altstore için Sonra giriş Ettiginizde görmesi gerek

evet söylediğiniz adımları onlarca kez tekrarladım ve en sonunda altstore yükleniyor fakat bu seferde uncoveri kopyalamıyor hocam. ama imzalama işlemlerini yapıyor alt store acılıyor dosyayı altstoreyle ac dediğimde etkisiz kalıyor. checkra1n kurulumu önümde duruyor yapsam mı yapmasam mı kararsız kaldım

Oyla:

Damla

Co Admin
Yönetici
Apple Expert
Adım
Öznur
Cihaz
iPhone 11
Konular
1,107
Cheackra1n ilev
evet söylediğiniz adımları onlarca kez tekrarladım ve en sonunda altstore yükleniyor fakat bu seferde uncoveri kopyalamıyor hocam. ama imzalama işlemlerini yapıyor alt store acılıyor dosyayı altstoreyle ac dediğimde etkisiz kalıyor. checkra1n kurulumu önümde duruyor yapsam mı yapmasam mı kararsız kaldım

Cheackra1n deneyin yüklenirse checkrar1n açıp restore deyin cydia kalksın ... telefondanda ayarlar /genel sıfrla / tüm içerikleri sil deyin. olmuyorsa.. dfu moduyla sıfrlayıp cheackr1n geçin..

Oyla:
Geri