Checkra1n Cydia Açılıp kapanma sorunu bezdim..

serdar06_65

Co Admin
Yönetici
Apple Expert
Elit Üye
Konular
68
Günaydın arkadaşlar telim 8 plus sürüm 13.3.1 checkrain jb kullanıyorum telde fazla tweakım yok en fazla 8,9 adet tweak kurulu ama bu cydia 10 günde bir kendi kendine açılıp kapanıyor yani tıklıyorum tam önbellek yüklenirken kapanıyor denemeğim yol kalmadı icleaner pro ile bütün tweakları kapattım temizliğini ama nafile tam açılırken kapanıyor tüm tweakları devredışı bıraktım yine nafile en baştan jealbreak yapmak zorunda kalıyorum bilgisayar sıkıntım olmasa sorun değil

Kemal Kürşat

Visual Basic Studio Developer
Admin
Yönetici
Tecrübeli Üye
Elit Üye
Apple Sever
Konular
124
Web sitesi
www.trappledestek.com
Günaydın arkadaşlar telim 8 plus sürüm 13.3.1 checkrain jb kullanıyorum telde fazla tweakım yok en fazla 8,9 adet tweak kurulu ama bu cydia 10 günde bir kendi kendine açılıp kapanıyor yani tıklıyorum tam önbellek yüklenirken kapanıyor denemeğim yol kalmadı icleaner pro ile bütün tweakları kapattım temizliğini ama nafile tam açılırken kapanıyor tüm tweakları devredışı bıraktım yine nafile en baştan jealbreak yapmak zorunda kalıyorum bilgisayar sıkıntım olmasa sorun değil

Jailbreak kaldırıp İtunnes üzerinden temiz ios kurulum yapın tekrar jailbreak yapın sorun düzelecektir.

Oyla:
Konular
11
benimde checkra1n ayda bi kere falan gidiyor henüz bi çözüm bulamadım ama bu linux işi baya kolaylaştırmış her bozulduğunda iki dakikada tekrar yapıyorum

Oyla:
KS
KS

serdar06_65

Co Admin
Yönetici
Apple Expert
Elit Üye
Konular
68
benimde checkra1n ayda bi kere falan gidiyor henüz bi çözüm bulamadım ama bu linux işi baya kolaylaştırmış her bozulduğunda iki dakikada tekrar yapıyorum
öle pek oynamamda ama cydia gidiyor işte kendi kendine usb boot ile tekrardan yaptım düzeldi bakalım şimdilik

Oyla:

noval_06

Elit Üye
Apple Sever
Konular
1
benzer sıkıntı bende de var ip7 13.3.1 checjra1n ile jb yaptım öle çok tweak repo falan da yok en fazla 6-7 tweak kullanıyorum ama 3-4 güne bir telefon donup kendiliğinden restart yapıyor pc yanında olunca yapmak basit ama pc olmadığında sıkıntı bu iş?? niye donup restart yapıyor anlayabilmiş değilim???

Oyla:

Kemal Kürşat

Visual Basic Studio Developer
Admin
Yönetici
Tecrübeli Üye
Elit Üye
Apple Sever
Konular
124
Web sitesi
www.trappledestek.com
benzer sıkıntı bende de var ip7 13.3.1 checjra1n ile jb yaptım öle çok tweak repo falan da yok en fazla 6-7 tweak kullanıyorum ama 3-4 güne bir telefon donup kendiliğinden restart yapıyor pc yanında olunca yapmak basit ama pc olmadığında sıkıntı bu iş?? niye donup restart yapıyor anlayabilmiş değilim???

Ne yaparken bu işlem oluyor takip edin genelde bellek yorulunca yapıyor bunu bende oynadıgım oyundan kaynaklı bir arkadaşımda ise cylinder'den kaynaklı.
Ne yaparken ekran donuyor onu tespit et tweak ise veya uygulama ise kaldırır kurtulursun.

Oyla:
KS
KS

serdar06_65

Co Admin
Yönetici
Apple Expert
Elit Üye
Konular
68
Ne yaparken bu işlem oluyor takip edin genelde bellek yorulunca yapıyor bunu bende oynadıgım oyundan kaynaklı bir arkadaşımda ise cylinder'den kaynaklı.
Ne yaparken ekran donuyor onu tespit et tweak ise veya uygulama ise kaldırır kurtulursun.
sadece cydiaya girmek isteyince tıklıyorum kapanıyor bütün tweakları icleaner pro ile devre dışı bıraktım ama yine kapanıyor bellek temizliği bile yaptım ama nafile demekki genel bir sorun bu yeni güncelleme ile düzelir inşallah tekrardan bootra1n ile jb yaptım düzeldi

Oyla:

noval_06

Elit Üye
Apple Sever
Konular
1
Bellek yorulduğu zaman olduğu kanaatindeyim çok zorlar isem yani oyun oynarken değil o uygulamadan bu uygulamaya hızlı hızlı değiştirirsem yada atıyorum Twitter da uzun süre gezinir dolanırsam oluyor bir den dönüyor hiç bir şey çalışmıyor çalışsa hemen respring yapacağım ama ona bile yetişemiyorum sonra restart yapıyor telefon bu jb öncesi yoktu sadece jb iken yapıyor jb halde ne kasma ne donma yok

Oyla:

tiyojen

Apple Sever
Konular
3
Bende de bu sıralar durduk yere kapanıp açılıyor. Sorunu hangi tweak veya uygulama yapıyor belli olmuyor. Ama tahminimce telefonu zorlayan 1-2 tweak varsa donma yapar ve kapanıp açılır. Hatta şarj esnasında %50- %85 olduğu zaman yapabiliyor. Bende sıkıntı yaratan tweak Cask 2 ve instaLauncher 2 bu tweakleri kaldırdım. :)

Oyla:
KS
KS

serdar06_65

Co Admin
Yönetici
Apple Expert
Elit Üye
Konular
68
Bende de bu sıralar durduk yere kapanıp açılıyor. Sorunu hangi tweak veya uygulama yapıyor belli olmuyor. Ama tahminimce telefonu zorlayan 1-2 tweak varsa donma yapar ve kapanıp açılır. Hatta şarj esnasında %50- %85 olduğu zaman yapabiliyor. Bende sıkıntı yaratan tweak Cask 2 ve instaLauncher 2 bu tweakleri kaldırdım. :)
635A5981-85DF-4BF3-A95A-FE594EF99A8B.png

Oyla:
Geri