Checkra1n Jailbreak 14.2 Tweakler çalışmıyor

mogretici

Apple Sever
Konular
3
Merhaba arkadaşlar. Checkra1n ile jailbreak yapmıştım bir iki gün önce bugün telefonum kapandı. Açınca tekrar jailbreak yaptım fakat tweaklerin hiçbiri çalışmıyor. cydiaya girebiliyorum iCleaner a girebiliyorum, yeni tweak yükleyip kaldırabiliyorum ama ayarlarda tweakler yok ve tweaklerin hiçbiri çalışmıyor. Biraz araştırdım CydiaSubstrate, RocketBootstrap, preferenceLoaders falan yeniden kurdum icleaner ile temizleme yapıp respring falan yaptım olmadı, tekrar jailbreak yaptım yine olmadı. Yardımcı olabilecek olan var mı? yaklaşık 3 saattir araştırmadığım site bakmadığım konu kalmadı.

Telefon: iPhone 7
Sürüm: 14.2

Konular
11
CydiaSubsrate kaldır tweakler kalkıcak tweakleri yüklemeden cydiasubtrate yükle sonra tweakleri yükle

Oyla:
KS
KS

mogretici

Apple Sever
Konular
3
tüm tweakleri tekrar yüklemem mi gerekiyor? Her telefonu kapatıp tekrar jailbreak yaptıktan sonra tüm tweakleri tekrar mı yüklemem gerekiyor?

Oyla:
Konular
11
Yok bi kere dene böyle yapmayı olursa tekrar yüklemene gerek kalmaz bende tweakler çalışmayınca böyle yapıyordum çalışıyordu

Oyla:
KS
KS

mogretici

Apple Sever
Konular
3
yok hocam denedim şimdi olmadı yine aynı. Söylediğiniz gibi yaptım tüm tweakler silindi denemek için bi tweak yükledim yine çalışmadı.

Oyla:
KS
KS

mogretici

Apple Sever
Konular
3
Çözümü bulamadığım için Restore System yapıp yeniden jailbreak yaptım. Tüm tweaklerim ve ayarları sıfırlandı hepsini tekrar yüklemek zorunda kalacağım. Sorunun çözümünü bilen varsa konu altına yazarsa aynı sorunu yaşayanlar için çok iyi olur.

Oyla:
KS
KS

mogretici

Apple Sever
Konular
3
İos 12.4.1 vardı telefonumda iki hafta öncesine kadar. Uncover jb ti. Sonra telefonu güncelledim ios 14.2 ye checkra1n jb yaptım. Sıkıntısızdı. Telefonu kapatıp açtıktan sonra tekrar checkra1n jb yaptım işte yukarıdaki sorunla karşılaştım.

Oyla:

Mehmet-284

Apple Sever
Konular
1
benzer sorunu yaşıyorum icleaner filza vs tarzında menüye gelenler çalışıyor ama ayarlar bölümünde tweakler görünmüyor. Cydia substrate yi defalarca kurup kaldırım sorun aynı ayrıca prefercialoader ile substrate çakışıyor birini yüklediğimde diğeri kalkıyor. Ayrıca dün akşam temiz kurulum yaptım sorun hala aynı

Oyla:
KS
KS

mogretici

Apple Sever
Konular
3

Çözümünü bilen yok sanırım ya

Oyla:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…