Normadia
Apple Sever
- Adım
- Ege
- Cihaz
- iPhone 15 Pro
- Konular
- 14
Merhaba arkadaşlar.
8 / 8+ ya da X cihazlarda checkra1n ile JB işlem sonrasın da ana ekran parolası ve Face ID aktif edilemiyor. Bu işlem için geçici de olsa bir çözüm artık mevcut.
Cydia Kaynaklar bölümüne gelip ;
Repoyu ekledikten sonra adrese tıklayıp check4round tweakini kurun.
Respring işleminden sonra ayarlar içerisinde check4round simgesini göreceksiniz.
Simgeye tıkladığınızda check4round ayarları açılacak.
Enabled - check4round ekran parola yardımcısını sürekli aktif hale getirir.
Autolock - Ekranınız kapanıp yeniden açıldığında/açtığınızda cihazınızı kilitler.
Lock Respring - Herhangi bir şekilde Respring ile karşılaştığınız sizden belirlediğiniz parolayı ister.
Sizde benim gibi X kullanıyorsanız ve ekrana parola ekleyemiyorsanız geçici ancak başarılı bir çözüm olduğunu düşünüyorum
İyi Forumlar.
8 / 8+ ya da X cihazlarda checkra1n ile JB işlem sonrasın da ana ekran parolası ve Face ID aktif edilemiyor. Bu işlem için geçici de olsa bir çözüm artık mevcut.
Cydia Kaynaklar bölümüne gelip ;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
adresini ekleyin.Repoyu ekledikten sonra adrese tıklayıp check4round tweakini kurun.
Respring işleminden sonra ayarlar içerisinde check4round simgesini göreceksiniz.
Simgeye tıkladığınızda check4round ayarları açılacak.
Enabled - check4round ekran parola yardımcısını sürekli aktif hale getirir.
Autolock - Ekranınız kapanıp yeniden açıldığında/açtığınızda cihazınızı kilitler.
Lock Respring - Herhangi bir şekilde Respring ile karşılaştığınız sizden belirlediğiniz parolayı ister.
Sizde benim gibi X kullanıyorsanız ve ekrana parola ekleyemiyorsanız geçici ancak başarılı bir çözüm olduğunu düşünüyorum
İyi Forumlar.