Checkra1n menüye gelmedi

Kaankmrc

Apple Sever
Konular
6
Arkadaşlar telefonum iPhone 7 sürüm 13.3.1 bootra1n ile Jailbreak işlemi yaptım her şeyi tamamiyle doğru şekilde tamamladım telefon ekranına kodlar vs her şey geldi bilgisayar ekranında da başarıyla tamamlandı sonra telefon tekrar açıldı ama menüye checkra1n uygulaması gelmedi sebebi nedir nasıl çözebilirim ?

Son düzenleme:
Konular
11
Biraz bekledikten sonra geliyor zaten hemen gelmiyor menüye bi kaç dk bekle telefon kilidini aç kapa gelir muhtemelen

Oyla:

AmiraL

Emekli Yönetici
Apple Sever
Adım
Ahmetcan
Cihaz
iPhone 14 Pro Max
Konular
632
Arkadaşlar telefonum iPhone 7 sürüm 13.3.1 bootra1n ile Jailbreak işlemi yaptım her şeyi tamamiyle doğru şekilde tamamladım telefon ekranına kodlar vs her şey geldi bilgisayar ekranında da başarıyla tamamlandı sonra telefon tekrar açıldı ama menüye checkra1n uygulaması gelmedi sebebi nedir nasıl çözebilirim ?

bu verdiğim debi denermisin hocam

Oyla:

hepkartal

Apple Sever
Konular
17
selam arkadaşlar
telefonum iphone 8 mac kullanıyorum.
iphone bul u kapattım
telefon parmak izi ve şifreleri kapattım
sim şifresini de kapattım
ios 14 jailbreak yapılışında söylenen adımları harfiyen yaptım
işlem hatasız gerçekleşiyor ama bir türlü checkra1n telefona gelmiyor
3-4 kez yaptım fakat sonuç hep aynı

arkadaşımın iphone 7 sine uyguladım onda oldu

bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Oyla:

ilkay.3434

Apple Sever
Konular
7
8-plus 13.6, yukarıda yazdıklarının hiçbirini kapatmadan jb yapmıştım sorunsuz kullanıyorum hatta telefon kapandı yine hiç bir şeye ellemeden jb yaptım.

Oyla:
Konular
11
beyler yaptıgınız gibi gelmiyor zaten 2dk bekleyin az sabırlı olun telefon kilidinii aç kapa yapın gelir 2dk sonra da gelmezse bi sıkıntı olmuştur boot işlemi olmamıştır vs yeniden jb yapın

Oyla:

ROOTRX

~$ iOS-Modder
Moderatör
Apple Sever
Adım
Unknown
Cihaz
iPad 15.5
Konular
16
Web sitesi
trappledestek.com
Arkadaşların dediği gibi bazen hemen geliyor bazen 2 dk sonra geliyor. Şifreyi kaldırıp uçak moduna al tekrar dene gelecektir.

Oyla:
Geri