Valla hocam anlamadım bidaha deneyeyimBiraz bekledikten sonra geliyor zaten hemen gelmiyor menüye bi kaç dk bekle telefon kilidini aç kapa gelir muhtemelen
Valla hocam anlamadım bidaha deneyeyim
Arkadaşlar telefonum iPhone 7 sürüm 13.3.1 bootra1n ile Jailbreak işlemi yaptım her şeyi tamamiyle doğru şekilde tamamladım telefon ekranına kodlar vs her şey geldi bilgisayar ekranında da başarıyla tamamlandı sonra telefon tekrar açıldı ama menüye checkra1n uygulaması gelmedi sebebi nedir nasıl çözebilirim ?
Arkadaşlar telefonum iPhone 7 sürüm 13.3.1 bootra1n ile Jailbreak işlemi yaptım her şeyi tamamiyle doğru şekilde tamamladım telefon ekranına kodlar vs her şey geldi bilgisayar ekranında da başarıyla tamamlandı sonra telefon tekrar açıldı ama menüye checkra1n uygulaması gelmedi sebebi nedir nasıl çözebilirim ?
Hocam sağolun da yaptım bi sorun çıkmadı ikinci denememde şuan cihazım Jailbreakli durumdabu verdiğim debi denermisin hocam
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Checkra1n geldimi masaüstüneHocam sağolun da yaptım bi sorun çıkmadı ikinci denememde şuan cihazım Jailbreakli durumda
Masaüstüne değil telefon menüsüne gelmiyordu geldi şimdiCheckra1n geldimi masaüstüne
Checkrain uygulamasını çalıştırınDFU Moda nası aldın benimde aynı cihaz
hocam ios 13 de ben de sorunsuz yapıyordum , ios 14 de olmuyor8-plus 13.6, yukarıda yazdıklarının hiçbirini kapatmadan jb yapmıştım sorunsuz kullanıyorum hatta telefon kapandı yine hiç bir şeye ellemeden jb yaptım.
Benimkide gelmiyor nasıl yaptın[/QUOTE]Masaüstüne değil telefon menüsüne gelmiyordu geldi şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?