checkra1n sorunu cydia çalışmıyor

MTurker07

Apple Sever
Konular
1
Öncelikle selamlar arkadaşlar, dün akşam bir tweak yüzünden kurulumundan sonra siyah ekranda kaldı telefon
Bende dfu moduna alıp yeniden checkra1n kurulumu yaptım ama indirdiğim tweakler çalışmadı
Şöyle anlatıyım önceden kullandığım çalışan tweakide silip yükledim onuda çalıştırmıyor. Çözümünü bilen yardımcı olabilir mi lütfen?

Beyoğlu

Apple Sever
Konular
1
Muhtemelen Yükledigin Tweak ios 14.1 ve ya 14.2 destegi yok yorumlardan okudum kadarı ile ios 14 checkra1n safe modu yok telefonu sıfırlayıp tekrar 14.2 kurup tekrar jailbreak yapman gerekli şu an bilmedigin uygulamalarından kaçmaya çalış daha tam destek almadı hocam malesef yaygın değil sürüm

Oyla:

Albert_Wesker

Emekli Yönetici
Apple Expert
Elit Üye
Apple Sever
Adım
Gökhan
Cihaz
iPhone 11
Konular
477
Öncelikle selamlar arkadaşlar, dün akşam bir tweak yüzünden kurulumundan sonra siyah ekranda kaldı telefon
Bende dfu moduna alıp yeniden checkra1n kurulumu yaptım ama indirdiğim tweakler çalışmadı
Şöyle anlatıyım önceden kullandığım çalışan tweakide silip yükledim onuda çalıştırmıyor. Çözümünü bilen yardımcı olabilir mi lütfen?

terlefonu sıfrlamana gerek yok ... tekrar checkra1n pc ile aktif edeceksin ... eger çalışmazsa.. tweakler ayarlada görünmesse .. Rocketbotsrap kaldır ÇÜNKÜ kütüphane görevi gördüğü için tweakler kalkacak son yükledigin tweak kaldır sonra. tekrar tweak yokle .. aktif edecektir

Oyla:

xhyx

Apple Sever
Konular
0
Benimde başıma geldi,tekrar jb yap,checkra1n uygulamasından restore edip cydiayı yükle tekrar sorunsuz oldu bende,ipad 6.nesil.

Oyla:
Konular
11
Jailbreak aktif olduğu halde tweakler çalışmıyorsa yüklü tweakler kısmından cydia substrate ye gir değiştir e tıklayıp tekrar kur de

Oyla:
Geri