Öncelikle selamlar arkadaşlar, dün akşam bir tweak yüzünden kurulumundan sonra siyah ekranda kaldı telefon Bende dfu moduna alıp yeniden checkra1n kurulumu yaptım ama indirdiğim tweakler çalışmadı Şöyle anlatıyım önceden kullandığım çalışan tweakide silip yükledim onuda çalıştırmıyor. Çözümünü bilen yardımcı olabilir mi lütfen?
Muhtemelen Yükledigin Tweak ios 14.1 ve ya 14.2 destegi yok yorumlardan okudum kadarı ile ios 14 checkra1n safe modu yok telefonu sıfırlayıp tekrar 14.2 kurup tekrar jailbreak yapman gerekli şu an bilmedigin uygulamalarından kaçmaya çalış daha tam destek almadı hocam malesef yaygın değil sürüm
Öncelikle selamlar arkadaşlar, dün akşam bir tweak yüzünden kurulumundan sonra siyah ekranda kaldı telefon Bende dfu moduna alıp yeniden checkra1n kurulumu yaptım ama indirdiğim tweakler çalışmadı Şöyle anlatıyım önceden kullandığım çalışan tweakide silip yükledim onuda çalıştırmıyor. Çözümünü bilen yardımcı olabilir mi lütfen?
terlefonu sıfrlamana gerek yok ... tekrar checkra1n pc ile aktif edeceksin ... eger çalışmazsa.. tweakler ayarlada görünmesse .. Rocketbotsrap kaldır ÇÜNKÜ kütüphane görevi gördüğü için tweakler kalkacak son yükledigin tweak kaldır sonra. tekrar tweak yokle .. aktif edecektir