Checkrain jailbreak kaldırma

cellocello

Apple Sever
Konular
1
Arkadaşımın telefonuna jailbreak yaptım, şimdi eski haline geri al diyor ve yapamıyorum yardımcı olurmusunuz.
1. Bütün tweekleri tek tek silmem gerekiyor mu? ( cydia da değiştir yapıp kaldır desem , bu yolla bütün tweekleri kaldırmışmı oluyorum)
2.arkadaşım telefonunu önce yedeklemesi mi gerekiyor. ( jailbreak Li telefon yedeklenir mi bilmiyorum)
3. Kısaca bilmiyorum ne yapacağımı lütfen gabi seviyesinde anlatabilcek olan var mı,

Moderatör tarafında düzenlendi:

Alper Türk

Yönetici
Moderatör
Apple Expert
Adım
Alper
Cihaz
İPhone 12 Pro
Konular
463

checkra1n de.. checkra1n menüden restore demeniz gerek tüm tweakleri .. ve cydia .. kaldırmak için.. yada cydia .. tweakleri eski ilk haline getirmekiçin.. Tweak cleaner pro var repo.lifpa.com repomuzda .. 13.4 14.3 uyumlu .. TR Tweak - Tweak Cleaner PRO ( iOS 13.4 - 14.3 )

Oyla:
Konular
11
Checkra1n uygulamasına girip restore desen bile jailbreak kalıntıları kalır bazı uygulamalar telefonunuz güvenli değil hatası vermeye devam eder tamamen telefonu eski hale getirmek için itunes üzerinden telefonu sıfırlamaktan başka çaresi yok

Oyla:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…