Checkrain Jailbreak Kurulmuyor

ghosthunterr4

Apple Sever
Konular
1
Arkadaşlar cihazım iphone 7 plus 13.6.1 checkraın 0.10 en son gesto adlı bır tweaki yukleyıp resprıng atıktan sonra ekran sımsıyah oldu telefonu power ve ses kısma ıle kapatım yenıden açtım ardından dfu moda alıp tekrar jaılbreak yapmak ıstedım jaılbreak ıslemı tamamlandıktan ve all donde yazısı cıktıktan sonra cıhaz 30 sanıye aralıklarla elmayı sondurup tekrar yakıyor bu islem 2 yada 3 kez tekrar ettikten sonra cihaz normal bir şekilde yanı jaılbreaksız halıyle acılıyor ne jaılbreakı kaldırabıliyorum nede tekrar kurabılıyorum cıhazı restore etmeden safe modu nasıl açabilirim checkraın ekranından safe modu aktif hale getirip yapsam bile aynı işlemleri tekrar ediyor bunun bir çözümü var mı arkadaşlar şimdiden teşekkürler

TayfunRAras

Apple Sever
Konular
1
Checkra1n de start demeden önce optionsta 4 seçenekten birisi de safe modda başlatmak içindir. Onu işaretle telefonu safe modda başlat, kurduğun tweak sil sonra tekrardan jble...

Oyla:
KS
KS

ghosthunterr4

Apple Sever
Konular
1
Checkra1n de start demeden önce optionsta 4 seçenekten birisi de safe modda başlatmak içindir. Onu işaretle telefonu safe modda başlat, kurduğun tweak sil sonra tekrardan jble...
dostum yukarda yazdıgmı gıbı soyledıgını denedım aynı olay orgusu oluyor gerıye kalan tek secenek hepsıne tik koyup startlamak oda olmassa mecburen yenı yazılım ındırmek zorunda kalıcam

Oyla:

TayfunRAras

Apple Sever
Konular
1
Benim ios bilgim buraya kadar. Daha fazla tecrübe etmiş arkadaşlar yardımcı olacaktır. Çok geçmiş olsun.

Oyla:
KS
KS

ghosthunterr4

Apple Sever
Konular
1
Sorunu çözdüm Cihazi dfu moda alıp bilgisyadan itunes a bağladım ve sonra bende olan 13,6,1 surumunu tekrar indirdim cihazdan hicbir veryi kaybi yaşamadım ardindan checkrain start ekranindayken optinos dan safe modda calistirdim yuklu olan tweaklerin ssini alip filzadan butun deb dosyalarini ve iCleaner lada kapsamli temizlik yaptim ardindan respring attim sonrada checkrainden restore sistem diyerek cydiayi sildim ve tekra jailbreak yaptim sorunum duzeldi ayni sorunu yasayanlar benim yaptığım kadar kapsamli temizlik yapmak zorunda degiller son yukledikleri tweaki silmeleri yeterli ben komple bir temizlik yapmayi tercih ettim

!çözüldü

Oyla:
Geri