Checkrain sonrası face ıd Sorunu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

TheAslan

Apple Sever
Konular
37
Merhaba arkadaşlar aklıma bir soru takıldı doğru cevaba ihtiyacım var
İPhone X 14.7.1 yüklü USB checkrain ile jailbrek yaptıktan sonra face ıd çalışmıyor yanlışım yoksa succesion ile 14.7.1 yazılımı tekrar yüklendiğinde face ıd düzeliyor mu ya da jailbreak için beklemeye devam mi edelim

Son düzenleme:

Damla

Co Admin
Yönetici
Apple Expert
Adım
Öznur
Cihaz
iPhone 11
Konular
1,107
Merhaba arkadaşlar aklıma bir soru takıldı doğru cevaba ihtiyacım var
İPhone X 14.7.1 yüklü USB checkrain ile jailbrek yaptıktan sonra face ıd çalışmıyor yanlışım yoksa succesion ile 14.7.1 yazılımı tekrar yüklendiğinde face ıd düzeliyor mu ya da jailbreak için beklemeye devam mi edelim
Evet Checkra1n yüzünden faceid çalışmıyor.. bu yüzden çözemediler böyle kullanacaksınız yada telefonu aynı sürüme sıfırlayıp normal kulanacaksınız. fACE İD düzeliyor eski haline dönüyor

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla:
KS
KS

TheAslan

Apple Sever
Konular
37
Peki Denendi mi yani sizler tarafınızdan denenip kontrol edildi mi yoksa yorumlar göre mi söylüyorsunuz sakın yanlış anlamayın sadece emin olmak istedim 😊🙏

Oyla:

DeliTurK

Administrator
Admin
Kurucu
Yönetici
Apple Expert
Adım
Devrim
Meslek
Güvenlik
Cihaz
iPhone 13 Pro Max
Konular
1,193
Peki Denendi mi yani sizler tarafınızdan denenip kontrol edildi mi yoksa yorumlar göre mi söylüyorsunuz sakın yanlış anlamayın sadece emin olmak istedim 😊🙏
Merak etmeyin Checkra1n face id sorunu çözemiyor .tekrar Succesion yada Semirestore 11 ,ile sıfrladıgınız .. an .orjinal ayarlara gelir ve face id .kulanabilirsiniz.. ben dediysem sıkıntı yok hocam .bizler durduk yere baska sozlerle iş etmeyiz. .. bizler herşeyi test edip video yada anlatım yaparak alatıyor insanlarımıza bilgi veriyoruz..

Oyla:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geri