Y Yrmtsomr Apple Sever Katılım 6 Eki 2020 Konular 5 Mesajlar 19 Tepkime puanı 1 Puanları 1,133 10 Ocak 2021 #1 Chimera ile jailbreak yaparken şöyle bir hata alıyorum? Nedeni nedir? Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Chimera ile jailbreak yaparken şöyle bir hata alıyorum? Nedeni nedir? Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
AmiraL Emekli Yönetici Kıdemli Üye İlk 1000! Katılım 11 Haz 2018 Konular 635 Mesajlar 3,100 Çözümler 1 Tepkime puanı 3,310 Puanları 2,464 Adım Ahmetcan Cihaz iPhone 14 Pro Max Daha fazla Adım Ahmetcan Cinsiyet Erkek Cihaz iPhone 14 Pro Max 16 Ocak 2021 #2 * dosya sistemi yeniden bağlanamadığı için cihazınızın jailbreak yapılamayacağını söylüyor * Denemeye devam et. Uygulama kilitlenecek, sadece açıp tekrar deneyin. sonra uçak modu aktif olsun. Oyla: Oyla 0 Downvote
* dosya sistemi yeniden bağlanamadığı için cihazınızın jailbreak yapılamayacağını söylüyor * Denemeye devam et. Uygulama kilitlenecek, sadece açıp tekrar deneyin. sonra uçak modu aktif olsun.