ak.if
Apple Sever
- Konular
- 12
güvenli tarama özelligi var chrome da .. büyük ihtimal o açık.Merhaba,
Ekteki ekran görüntüsünde de göreceğiniz üzere internetten birşey indirmek istediğimde sürekli bu uyarıyı almaktayım. Bu hatayı almamak için ne yapmam gerektiği hususunda desteğinizi rica ederim.
Ekli dosyayı görüntüle 14365
Merhaba,
Ekteki ekran görüntüsünde de göreceğiniz üzere internetten birşey indirmek istediğimde sürekli bu uyarıyı almaktayım. Bu hatayı almamak için ne yapmam gerektiği hususunda desteğinizi rica ederim.
Ekli dosyayı görüntüle 14365
Teşekkür ederim yanıtınız için, bu başlığı açmadan önce internette araştırm yapmıştım ve bu dediğiniz işlemi de oradan görüp yapmıştım ama buna rağmen bu engelleme devam ediyor.
Ekli dosyayı görüntüle 14367
Teşekkür ederim yanıtınız için, bir sonraki mesajımda da belirttiğim üzere ben bu metodu zaten uygulamıştım ama gene de her indirme esnasında bu hatayı alıyorum.Albert_Wesker söylediği yöntem ile uyarıları tamamen kapabilirsiniz. Ben önermiyorum en azından nelerde virüs olabileceği hakkında bilginiz olmuş olur ona göre kullanıp kullanmamak gibi kararınızı verebilirsiniz her virüs alğılamasıda kötü amaçlı yazılım olduğu anlamına gelmez bazen hiç olmadık 2 satır kodu virüs olarak algılaya biliyor sizi rahatsız ediyorsa arkadaşımın anlatmış olduğu yolu izleye bilirsiniz.
evet o seçenek kapalı.Gelişmiş
Her zaman güvenli bağlantılar kullan
Mümkün olduğunda HTTPS kullanın ve HTTPS'yi desteklemeyen siteleri yüklemeden önce uyarı alın
kapalımı?
Teşekkür ederim yanıtınız için, bu başlığı açmadan önce internette araştırm yapmıştım ve bu dediğiniz işlemi de oradan görüp yapmıştım ama buna rağmen bu engelleme devam ediyor.
Ekli dosyayı görüntüle 14367
İndirmeye çalıştığınız uygulamanın linki paylaşabilir misiniz.Ekli dosyayı görüntüle 14369
Maalesef bunu da yaptığım halde bu uyarıyı almaya devam ediyorum.
Evet bu işlem sorunumu çözdü. Çok teşekkür ediyorum, hem size ve hem yanıt veren değerli sayfa yöneticiler ve üye arkadaşlara.@ak.if, şçyle olabilire nerden indiriyor iseniz..
Bilgisayarınızda Chrome'u açın.
Bir siteye git örnek bu site. trappledestek
Ekli dosyayı görüntüle 14370
.
Web adresinin solundaki Site bilgilerini görüntüle simgesini. tıklayın.
Site ayarları'nı tıklayın.
Bir izin ayarını değiştirin. tıkla ver de
@ak.if, şçyle olabilire nerden indiriyor iseniz..
Bilgisayarınızda Chrome'u açın.
Bir siteye git örnek bu site. trappledestek
Ekli dosyayı görüntüle 14370
.
Web adresinin solundaki Site bilgilerini görüntüle simgesini. tıklayın.
Site ayarları'nı tıklayın.
Bir izin ayarını değiştirin. tıkla ver de
Ekli dosyayı görüntüle 14371
Evet bu işlem sorunumu çözdü. Çok teşekkür ediyorum, hem size ve hem yanıt veren değerli sayfa yöneticiler ve üye arkadaşlara.
uygulama linki phone drive yani aynı ağa bağlı olduğum cep telefonumdan bir dosyayı indirmek istediğim linkti;"192.16.1.67" gibi. Ama işte sorunum az önce verdiğim yanıttaki gibi çözüldü.İndirmeye çalıştığınız uygulamanın linki paylaşabilir misiniz.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.