E ens90 Apple Sever Katılım 31 Ocak 2020 Konular 6 Mesajlar 17 Tepkime puanı 1 Puanları 1,498 5 Şub 2020 #1 arkadaşlar cihaz 13.2.3 jb li idi fakat ben reset atınca sanırım gitti cydia logosu var ancak açılmıyo tekrar mac e bağlayıp jb yapmak durumunda mıyız Moderatör tarafında düzenlendi: 5 Şub 2020
arkadaşlar cihaz 13.2.3 jb li idi fakat ben reset atınca sanırım gitti cydia logosu var ancak açılmıyo tekrar mac e bağlayıp jb yapmak durumunda mıyız
Kemal Kürşat Visual Basic Studio Developer Admin Yönetici Tecrübeli Üye Elit Üye Apple Sever Pencere Uzmanı Dizüstü Cerrahı Antibiyotik Katılım 9 Eki 2019 Konular 125 Mesajlar 1,649 Tepkime puanı 779 Puanları 2,089 Web sitesi www.trappledestek.com 5 Şub 2020 #2 ens90' Alıntı: arkadaşlar cihaz 13.2.3 jb li idi fakat ben reset atınca sanırım gitti cydia logosu var ancak açılmıyo tekrar mac e bağlayıp jb yapmak durumunda mıyız Genişletmek için tıkla ... Tekrar jailbreak yapmak zorundasın cevabı kendin vermişsin aslında. Oyla: Oyla 0 Downvote
ens90' Alıntı: arkadaşlar cihaz 13.2.3 jb li idi fakat ben reset atınca sanırım gitti cydia logosu var ancak açılmıyo tekrar mac e bağlayıp jb yapmak durumunda mıyız Genişletmek için tıkla ... Tekrar jailbreak yapmak zorundasın cevabı kendin vermişsin aslında.
KS KS E ens90 Apple Sever Katılım 31 Ocak 2020 Konular 6 Mesajlar 17 Tepkime puanı 1 Puanları 1,498 5 Şub 2020 #3 BAKIMOĞLU' Alıntı: Tekrar jailbreak yapmak zorundasın cevabı kendin vermişsin aslında. Genişletmek için tıkla ... telefon üzerinden yapma şansımız yok mu hala Oyla: Oyla 0 Downvote
BAKIMOĞLU' Alıntı: Tekrar jailbreak yapmak zorundasın cevabı kendin vermişsin aslında. Genişletmek için tıkla ... telefon üzerinden yapma şansımız yok mu hala
Kemal Kürşat Visual Basic Studio Developer Admin Yönetici Tecrübeli Üye Elit Üye Apple Sever Pencere Uzmanı Dizüstü Cerrahı Antibiyotik Katılım 9 Eki 2019 Konular 125 Mesajlar 1,649 Tepkime puanı 779 Puanları 2,089 Web sitesi www.trappledestek.com 5 Şub 2020 #4 ens90' Alıntı: telefon üzerinden yapma şansımız yok mu hala Genişletmek için tıkla ... maalesef hala bilgisayara bağımlı o yüzden mac os üzerinden tekrar jailbreak yapmak zorundasınız. Oyla: Oyla 0 Downvote
ens90' Alıntı: telefon üzerinden yapma şansımız yok mu hala Genişletmek için tıkla ... maalesef hala bilgisayara bağımlı o yüzden mac os üzerinden tekrar jailbreak yapmak zorundasınız.