Cihaz Sıfırlama tam Olmuyor

• Konbuyu başlatan yoooey
  • Başlangıç tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 662

yoooey

Apple Sever
Konular
4
Evet arkadaşlar jb sildim Tüm ayarları ve içeriği sıfırladım , üstğne üstlük dfu moddan telefonu güncelleyip sıfırladım herşeyi denedim ama ne hikmetse Telefonjmda hala 2Gb yer kaplayan bir Diğer kısmı var bundan kurtulamıyorum, jailbreak kalıntısımı emin de değilim ne yapmalıyım

Damla

Co Admin
Yönetici
Apple Expert
Adım
Öznur
Cihaz
iPhone 11
Konular
1,107
Evet arkadaşlar jb sildim Tüm ayarları ve içeriği sıfırladım , üstğne üstlük dfu moddan telefonu güncelleyip sıfırladım herşeyi denedim ama ne hikmetse Telefonjmda hala 2Gb yer kaplayan bir Diğer kısmı var bundan kurtulamıyorum, jailbreak kalıntısımı emin de değilim ne yapmalıyım

1. Uncover jalvbreak aracında.. ilk önce Refresh icon cache ve Restore rootFS işaretleyip Restore diyorsunz ve cydia kaldıryorsunuz.
2. CHECKRA1N arcında ise Checkra1n aracından uygulamaya girip Restore diyorsunuz ve kaldırma işlemini bitiriyrsunuz. Cydia kalmıyor.. tweaklerde kalkmış oluyor..

Sonra

Telefonu Ayarlar/Genel / Sıfırla / Tüm içerikleri ve ayarları sıfrla diyerek temiz kurulum edin..
yada Dfu modu ile sıfrlama işlemi ...

bunları yaptıysanız .. KALINTI KALMAZ.

Oyla:

mtyln

Apple Sever
Konular
4

Restore etmekten başka çaren yok bildiğim kadarıyla en azından 13.5 kapanmadan bence hemen. Restore et yoksa jb dan olacaksın... telefondan ne yaparsan ne kadar silersen sil kesinlikle jb kalıntıları kalacaktır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oyla:
Geri