Özcan Apple Sever Katılım 2 Tem 2018 Konular 2 Mesajlar 10 Tepkime puanı 3 Puanları 2,228 17 Eki 2019 #1 Merhabalar aynı telde iki farklı whatsaap kullanabilirmiyiz
Damla Co Admin Yönetici Apple Expert Cep Doktoru İlk 1000! Adım Öznur Cihaz iPhone 11 Katılım 13 Haz 2018 Konular 1,107 Mesajlar 5,271 Çözümler 14 Tepkime puanı 4,615 Puanları 3,064 Yaş 39 Konum Türkiye 17 Eki 2019 #2 Özcan' Alıntı: Merhabalar aynı telde iki farklı whatsaap kullanabilirmiyiz Genişletmek için tıkla ... tabiki cihazın kendi whatshap ve... Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. gibi sitelerdende extra whatsap++ indirdiginizde iki tane olmuş olur Moderatör tarafında düzenlendi: 17 Eki 2019 Oyla: Oyla 0 Downvote
Özcan' Alıntı: Merhabalar aynı telde iki farklı whatsaap kullanabilirmiyiz Genişletmek için tıkla ... tabiki cihazın kendi whatshap ve... Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. gibi sitelerdende extra whatsap++ indirdiginizde iki tane olmuş olur
KS KS Özcan Apple Sever Katılım 2 Tem 2018 Konular 2 Mesajlar 10 Tepkime puanı 3 Puanları 2,228 21 Eki 2019 #3 Damla' Alıntı: tabiki cihazın kendi whatshap ve... Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. gibi sitelerdende extra whatsap++ indirdiginizde iki tane olmuş olur Genişletmek için tıkla ... Bu ikinci whatsapı başka bir numara ile kullanabilirmiyim Oyla: Oyla 0 Downvote
Damla' Alıntı: tabiki cihazın kendi whatshap ve... Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. gibi sitelerdende extra whatsap++ indirdiginizde iki tane olmuş olur Genişletmek için tıkla ... Bu ikinci whatsapı başka bir numara ile kullanabilirmiyim
DanqerLine Emekli Yönetici Elit Üye Apple Sever İlk 1000! Adım Kenan Cihaz iphone 11 pro Katılım 12 Haz 2018 Konular 293 Mesajlar 1,556 Tepkime puanı 865 Puanları 2,454 Konum istanbul 21 Eki 2019 #4 Özcan' Alıntı: Bu ikinci whatsapı başka bir numara ile kullanabilirmiyim Genişletmek için tıkla ... Deneyin olması lazım Oyla: Oyla 0 Downvote
Özcan' Alıntı: Bu ikinci whatsapı başka bir numara ile kullanabilirmiyim Genişletmek için tıkla ... Deneyin olması lazım
KS KS Özcan Apple Sever Katılım 2 Tem 2018 Konular 2 Mesajlar 10 Tepkime puanı 3 Puanları 2,228 21 Eki 2019 #5 melis' Alıntı: Deneyin olması lazım Genişletmek için tıkla ... Olmadı malesef geçerlilik süresi dolmuştur diyor güncellediğimdede hiç bişey deişmiyor gene aynı başka bir yerden indirdim fakat başka numara denedim ama oda karşı telden çıkış yaptı birde ağ hatası veriyor Oyla: Oyla 0 Downvote
melis' Alıntı: Deneyin olması lazım Genişletmek için tıkla ... Olmadı malesef geçerlilik süresi dolmuştur diyor güncellediğimdede hiç bişey deişmiyor gene aynı başka bir yerden indirdim fakat başka numara denedim ama oda karşı telden çıkış yaptı birde ağ hatası veriyor
F flowest Apple Sever İlk 1000! Katılım 26 May 2019 Konular 8 Mesajlar 134 Tepkime puanı 23 Puanları 1,889 21 Eki 2019 #6 Whatsapp Business yükle ben o şekilde 2 farklı numara ile kullanıyorum. Oyla: Oyla 0 Downvote
KS KS Özcan Apple Sever Katılım 2 Tem 2018 Konular 2 Mesajlar 10 Tepkime puanı 3 Puanları 2,228 22 Eki 2019 #7 flowest' Alıntı: Whatsapp Business yükle ben o şekilde 2 farklı numara ile kullanıyorum. Genişletmek için tıkla ... Deniyorum teşekkürler Oyla: Oyla 0 Downvote
flowest' Alıntı: Whatsapp Business yükle ben o şekilde 2 farklı numara ile kullanıyorum. Genişletmek için tıkla ... Deniyorum teşekkürler