Ipad ekran süresi parolası hakkında lütfen yardım edin, uygulamaları +4 şeklinde seçtim ve istediğim gibi oynadığı oyunlar çok şükür ekrandan kalktı, safariye de kaldırdım.
Ekran süresi parolası da koydum ki cocuk içerik sınırlamalarına girince parolayı bilmediği için herşeyi eskisine çevirmesin. ama bizimki 4 haneli şifreyi girmeyip hemen altta yer alan ekran süresini parolasını değiştir'e tıklayıp Apple ID ve parolayla giriş yaparak ekran süresini parolasını değiştirebiliyor ve benim koyduğum parola böylelikle işe yaramıyor.
Yardımcı olur musunuz? tableti kısıtlamam lazım 3 haftalık tatilde... teşekkürler
telefon numarasını biliyor bildigim kadariyle tel no ister. kimlik o ister kimlik dogrulama için.. geçer .. mevcut şifre yeni şifre yeni şifre. ister. parolayı unuttum dediginde. telefon numarası onayı ister. bildigi için.. yinede devam dediginde eposta dogrulaması ister.. kodu gönder vdediginde tekrar girebilir.. eposta .. güvenligi saglamanız gerekekran süresi parolasını değiştir dediğinde apple id ve şifre girerek değiştirebiliyor... sorun bu idi, ilk mesajıma bakarsanız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?