Çok Acil, İPAD ekran süresi parolasını çocuk değiştiremesin

bistroman

Apple Sever
Konular
1
Ipad ekran süresi parolası hakkında lütfen yardım edin, uygulamaları +4 şeklinde seçtim ve istediğim gibi oynadığı oyunlar çok şükür ekrandan kalktı, safariye de kaldırdım.

Ekran süresi parolası da koydum ki cocuk içerik sınırlamalarına girince parolayı bilmediği için herşeyi eskisine çevirmesin. ama bizimki 4 haneli şifreyi girmeyip hemen altta yer alan ekran süresini parolasını değiştir'e tıklayıp Apple ID ve parolayla giriş yaparak ekran süresini parolasını değiştirebiliyor ve benim koyduğum parola böylelikle işe yaramıyor.

Yardımcı olur musunuz? tableti kısıtlamam lazım 3 haftalık tatilde... teşekkürler

SheSouL

Tecrübeli Üye
Elit Üye
Apple Sever
Konular
33
Apple ID ve parolayla giriş edebiliyorsa.. itunesten bilgileri güncel ederek parolayı daha iyi güvenli hale getirerek ... şifreyi çözemicek hale getirdiginizde. sorun kalmayacaktır ..

iPhone, iPad veya iPod touch'ınızda​

1. Ayarlar > [adınız] > Parola ve Güvenlik'e dokunun.
  2. Parolayı Değiştir'e dokunun.

Oyla:
KS
KS

bistroman

Apple Sever
Konular
1
kendisi de apple şifresini değiştirebiliyor aynı ekran süresi parolası gibi.
  1. Ayarlar'a gidin.
  2. [Adınız] > Parola ve Güvenlik > Parolayı Değiştir'e dokunduğunuzda direkt yeni parolayı soruyor cünkü.

Oyla:

Damla

Co Admin
Yönetici
Apple Expert
Adım
Öznur
Cihaz
iPhone 11
Konular
1,107

ödeme yöntemi için.. riske girmemek için..

Satın Almak İçin Sor ile çocuğunuzun alışverişlerini yönetme yapabilirsin..​

Ayarlar > [adınız] > Aile Paylaşımı'na gidin ve çocuğun adına dokunun.

üye ekleyebilir.. konum satın alma işlemleri önleme ekran süreleri için.. destegi yapabilir sor seçenegi açabilirsiniz.. baska zor telefonu bildigi için..

Oyla:
KS
KS

bistroman

Apple Sever
Konular
1
ekran süresi parolasını değiştir dediğinde apple id ve şifre girerek değiştirebiliyor... sorun bu idi, ilk mesajıma bakarsanız.

Oyla:

Damla

Co Admin
Yönetici
Apple Expert
Adım
Öznur
Cihaz
iPhone 11
Konular
1,107
ekran süresi parolasını değiştir dediğinde apple id ve şifre girerek değiştirebiliyor... sorun bu idi, ilk mesajıma bakarsanız.
telefon numarasını biliyor bildigim kadariyle tel no ister. kimlik o ister kimlik dogrulama için.. geçer .. mevcut şifre yeni şifre yeni şifre. ister. parolayı unuttum dediginde. telefon numarası onayı ister. bildigi için.. yinede devam dediginde eposta dogrulaması ister.. kodu gönder vdediginde tekrar girebilir.. eposta .. güvenligi saglamanız gerek

Oyla:
KS
KS

bistroman

Apple Sever
Konular
1
apple şifresini bilmediği halde nasıl değiştrebiliyor? bunu nasıl önlerim. yeni şifreyi gir diyor

Oyla:

YusufZiya

Apple Sever
Konular
0
Şifreyi telefonla doğrulama yani ikili güvenlik ayarını seçin. Sizin telefonunuza gelecek doğrulama koduna siz söylemedikten sonra iPad’i açamaz.

Oyla:
KS
KS

bistroman

Apple Sever
Konular
1
işte bu.... süpersiniz... çok sağolun. tam olarak nerede ikili doğrulama?

Oyla:

YusufZiya

Apple Sever
Konular
0
Google a Apple id yaz oraya hesabını ve şifreni gir. Ve orda şifreyi doğrulama seçenekleri güvenlik adı altında var . Tabi öncelikle şifreyi değiştir. Bütün şifre ile ilgili işlemleri ordan yapabilirsin.

Oyla:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…