ColorfulNotifs

DeliTurK

Administrator
Admin
Kurucu
Yönetici
Apple Expert
Adım
Devrim
Meslek
Güvenlik
Cihaz
iPhone 13 Pro Max
Konular
1,193
Açıklama: jailbreak yapılmış bir iOS 13 cihazına sahip olmanın avantajlarını yaşıyorsanız ve arayüz özelleştirme departmanında başlamanız için bir şey arıyorsanız, kontrol etmek isteyebileceğiniz şeylerden biri yeni çıkan ve ücretsiz tweak denemek istermisiniz..

Version : 1.0.0
Uyumluluk: 12.4 - 13.3.1
Repo:
KISITLAMA (LAR)Bedava

1582975598290.png

Reloading_Data

Jailbreaking
Elit Üye
Apple Sever
Konular
50
Açıklama: jailbreak yapılmış bir iOS 13 cihazına sahip olmanın avantajlarını yaşıyorsanız ve arayüz özelleştirme departmanında başlamanız için bir şey arıyorsanız, kontrol etmek isteyebileceğiniz şeylerden biri yeni çıkan ve ücretsiz tweak denemek istermisiniz..

Version : 1.0.0
Uyumluluk: 12.4 - 13.3.1
Repo:
KISITLAMA (LAR)Bedava

Ekli dosyayı görüntüle 8437
teşekkürler hocam birde kilidi açmadan uygulamadan gelen bildirimleri bildirim diye yazdıran tweak varmıki acaba?

Furkan ata köksal

Apple Sever
Konular
1
kurulumu yaptım fakat, ne ayarlar da tweak ayarlarını bulabildim nede uygulama simgesini acaba nereden ve nasıl özelliştirme yapılıyor keşke formda tweak paylaşımları yapılırken nasıl kullanıldığı ve özellikleri ile alakalı çalışmalar yapılsa :/

Mr oyuncu tr

Çevirmen
Elit Üye
Apple Sever
Konular
18
kurulumu yaptım fakat, ne ayarlar da tweak ayarlarını bulabildim nede uygulama simgesini acaba nereden ve nasıl özelliştirme yapılıyor keşke formda tweak paylaşımları yapılırken nasıl kullanıldığı ve özellikleri ile alakalı çalışmalar yapılsa :/

Ayarlardan özelleştirme yapabilirisiniz

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri