Damla Co Admin Yönetici Apple Expert Cep Doktoru İlk 1000! Adım Öznur Cihaz iPhone 11 Katılım 13 Haz 2018 Konular 1,107 Mesajlar 5,271 Çözümler 14 Tepkime puanı 4,622 Puanları 3,064 Yaş 39 Konum Türkiye 10 Şub 2020 #1 ControlCenter'ınıza renkler getirir! Beni Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. takip edebilir ve bulursanız hataları bildirmekten çekinmeyin . Küçük bir Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. da çok takdir edilecektir (ama gerekmemektedir ve asla gerekli olmayacaktır). Özellikleri: Renk CC arka plan Renkli CC modülleri Dinamik müzik modülü renklendirme IOS SÜRÜMLERI13 veya üstü Repo. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Sürüm: 1.0.0
ControlCenter'ınıza renkler getirir! Beni Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. takip edebilir ve bulursanız hataları bildirmekten çekinmeyin . Küçük bir Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. da çok takdir edilecektir (ama gerekmemektedir ve asla gerekli olmayacaktır). Özellikleri: Renk CC arka plan Renkli CC modülleri Dinamik müzik modülü renklendirme IOS SÜRÜMLERI13 veya üstü Repo. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Sürüm: 1.0.0
S seymes Apple Sever Katılım 4 Eyl 2019 Konular 8 Mesajlar 84 Tepkime puanı 14 Puanları 1,504 7 Mar 2020 #2 Böyle bir hata veriyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kafkas60 Çevirmen Apple Sever Katılım 1 Eyl 2019 Konular 11 Mesajlar 76 Tepkime puanı 44 Puanları 1,869 7 Mar 2020 #3 seymes' Alıntı: Böyle bir hata veriyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Repo offline gözüküyor ondan kaynaklı
seymes' Alıntı: Böyle bir hata veriyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Repo offline gözüküyor ondan kaynaklı
DanqerLine Emekli Yönetici Elit Üye Apple Sever İlk 1000! Adım Kenan Cihaz iphone 11 pro Katılım 12 Haz 2018 Konular 293 Mesajlar 1,556 Tepkime puanı 865 Puanları 2,454 Konum istanbul 7 Mar 2020 #4 seymes' Alıntı: Böyle bir hata veriyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... ilk önce gösterilen repo aktif olmalı
seymes' Alıntı: Böyle bir hata veriyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... ilk önce gösterilen repo aktif olmalı