- Adım
- Unknown
- Cihaz
- iPad 15.5
- Konular
- 16
- Web sitesi
- trappledestek.com
// çözüldü
Son düzenleme:
aktif kullanıyorsan bir de tweakler varsa akşam 5 gayet normal ip6s için öpte başina koyPili yeni değiştirmeme rağmen günde 2 defa şarj etmek durumunda kalıyorum. Yani sabah 8:30 da %100 olarak şarjdan çıkardığım telefonu akşam 17:00 a kadar kullanabiliyorum. Telefon iPhone 6s Pil 1715 mAh. Bu arada taktığım pil orijinal değil ama telefoncular arasında bayağı tavsiye edilen alman malı bir marka pil. Sizce bu kullanım değeri baya normal mi yoksa pilin kalitesinden dolayı mı?
2300 mAh lıklar telefonun anakartının destleklediği maximum 1715 mAh lık sınırını geçtiğinden zarar verebilirlermiş o yüzden onu satın almadımiPhone 6S Deji mucize batarya 2300mAh öneririm. 1 günü rahatlıkla çıkartırsın.
Kim dedi hayatımda ilk defa duydum. iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6s cihazlarında hep Deji kullandım hatta ailemden çevremden de kullanan çok. Hiç sorun yaşayan yok. Keşke Deji kullananlara danışsaydınız.2300 mAh lıklar telefonun anakartının destleklediği maximum 1715 mAh lık sınırını geçtiğinden zarar verebilirlermiş o yüzden onu satın almadım
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.