Emeğinize sağlık. İnen zip dosyasını mı kuracaz açıklama da yapar mısınız kurulumu ile ilgiliUygulanan / Hacked Uygulaması: Cpu-X Pro
iTunes Bağlantı:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
link : * Gizli metin: alıntı yapılamaz. *
Telefonda Olması Gerekenler:
1- Filza File Manager
2- AppSync Unified
Emeğinize sağlık. İnen zip dosyasını mı kuracaz açıklama da yapar mısınız kurulumu ile ilgili
tesekkur ederim...Uygulanan / Hacked Uygulaması: Cpu-X Pro
iTunes Bağlantı:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
link : * Gizli metin: alıntı yapılamaz. *
1- Filza File Manager
2- AppSync Unified
hesabınıza kayıtlı appstoreden kayıtlıdır satın aldıysanız eğerbu uygulamayı para ile satın almıştım acıhaza format attım uygulamayı şimdi bulamıyorum neden acaba ?
premium var ama uygulama appstoreden kaldırılmış uygulamayı nerden bulabiliriz..
Teşekkürler arkadaşım
Reklamlı
appstore uygulama verildi .. Appstoreden kalkmış gliba.Ben almıştım şimdi lisans yapmıyor kaldırılmışpremium var ama uygulama appstoreden kaldırılmış uygulamayı nerden bulabiliriz..
Elinize sağlıkUygulanan / Hacked Uygulaması: Cpu-X Pro
Appstoreden kalktıgı için.. Reklamlı ipa :Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Lisans etmek için deb kurmanız gerekli ..
DEB: * Gizli metin: alıntı yapılamaz. *
1- Filza File Manager
2- AppSync Unified
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?