Crackli Tweak kurmak ne kadar güvenli?

Fatihb

Apple Sever
Konular
3
Merhaba arkadaşlar. Crackli uygulama kullanmak ne derece güvenilir? Bu uygulamalarla cihaza sızabilirler mi? Yanlış anlamayın bilmediğimden soruyorum. Biri niçin güvenmem gerektiğini açıklayabilecek mi? Bunların içinde böcek yazılın olmadığını kim ispatlayabilir ?

Burak21

Elit Üye
Apple Sever
Adım
Kemal
Meslek
Özel şirket
Cihaz
iPhone 13
Konular
70

Yıllarca kullanıyoruz ne böceği usta böyle saçma yorumlara kanmayın ya. Adamlar 10 binlerce kişiye repoya atarak destek oluyorlar. Bir şikayet yok sen ne diyorsun inanayım öyle zarar yok böcek yok sızma ? @DeliTurK video bile yaptı attı hiç bir şey değişmeden nasıl repoya attığını Trappledestek reposuna ?

Oyla:

Damla

Co Admin
Yönetici
Apple Expert
Adım
Öznur
Cihaz
iPhone 11
Konular
1,107
BİR insan satın aldı tweak .. bu tweak satın aldığı cihaza kayıtlı olarqak gelir.. yani udid kaydını yaparak cihazın o şahsa ait olduğunu gözterir.. yapanlar ise.. bu udid seri noyu kaldırarak yanni bir cihaza kayıtlı olan bir tweak için millet yararlansın diye.. onu kırarlar.. hiç bir değişiklik etmeden.. site ismi degişerek aynı dosyayı .. repoya atarlar... olay bu..

Oyla:
KS
KS

Fatihb

Apple Sever
Konular
3
Teşekkür ederim hocam. Bir başka sitede yasaklı repolar diye gördüm de hatta sonra neden yasaklı diye sordum beni engellediler. Ben de merak edip bir de burada sorayım dedim. Biri de kamerama sızabilir klavyedeki tüm yazdıklarımı kaydedebilir vs gibi bir sürü olumsuz şey söyledi.

Oyla:

TheLastMohikan

Tecrübeli Üye
Elit Üye
Apple Sever
Adım
Serkan
Meslek
Güvenlik
Cihaz
iPhone 15 Pro
Konular
266

ee normal abi türkiyede tek rakip site TRAPPLEDESTEK sitesi derler tabi nasıl para kazanacak yoksa onlar .. türk reposu ve tadığımız insanlar @onderazazi @DeliTurK bu insanları tanımayan yoktur... ve her türlü yardım eden insanlar... boşverin böyle abuk subuk yorumlara kanmayın burdaki insanlar çıkarsız parasız her türlü destegi veriyorlar... soru sor.. cevabı alır.. konuşabilirsin... telefonu bile var.. adam saatlerce yüzlerce kişiye cevap verip tellerini kurtarmış insan... boş ver usta diyen der.. yüklediginiz tweak uyumluysa gerisi .. boş

Oyla:
KS
KS

Fatihb

Apple Sever
Konular
3
Eyvallah hocam teşekkür ederim, yükleyeyim o zaman.

Oyla:

DeliTurK

Administrator
Admin
Kurucu
Yönetici
Apple Expert
Adım
Devrim
Meslek
Güvenlik
Cihaz
iPhone 13 Pro Max
Konular
1,193
Eyvallah hocam teşekkür ederim, yükleyeyim o zaman.

Bir sıkıntıda her türlü desteği veririm sor cevabı alırsın insanlar konuşur güzel insan önemli olan gerçeği görmektir biz burdayız halen bizi yıldırmak için elinden geleni yapsınlar ayaktayız devam ediyoruz Telegram sayfamızdan takip edebilir Sorabilir telde sıkıntı oldu ara her türlü desteği çıkarsız alırsın merak etme yıllardır arkadaşlar indiriyor sıkıntısız ve yılmadan desteğimi vermeye devam ediyorum aramıza hoşgeldin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oyla:
KS
KS

Fatihb

Apple Sever
Konular
3
Çok teşekkür ederim. Sağ olun.

Oyla:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…