Cracktool ve hackyouriphone ?

• Konbuyu başlatan kanas
  • Başlangıç tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 1K

kanas

Apple Sever
Konular
11
mrb arkadaşlar hackyour reposunu eklememizde sakınca varmı birde cracktool3-4 ikisinide yüklesek sakıncası varmı

josepH

CR.cryp
Moderatör
Apple Expert
Tecrübeli Üye
Elit Üye
Cihaz
iPhone 13 pro Max
Konular
511
mrb arkadaşlar hackyour reposunu eklememizde sakınca varmı birde cracktool3-4 ikisinide yüklesek sakıncası varmı

ben repoyu kullanıyorum yıllardır.. .. sürümünüz hangisini uyumluysa cracktoll indirebilirsiniz... ikisini birden indirmeyin..

Oyla:
KS
KS

kanas

Apple Sever
Konular
11
ben repoyu kullanıyorum yıllardır.. .. sürümünüz hangisini uyumluysa cracktoll indirebilirsiniz... ikisini birden indirmeyin..
cracktool4 indirmiştim ama 3 de indirmek istedim tweak kurulurken 4 tanede ekstra kurulum yapıyor ya cracktool4 ü kaldırırken hepsinimi kaldıralım yoksa 3 le beraber aynılarınımı kurar çünkü zaten kur diyorum 3 te tek onu kuruyor ama cracktool 4 kurulu ondanmı

Oyla:

josepH

CR.cryp
Moderatör
Apple Expert
Tecrübeli Üye
Elit Üye
Cihaz
iPhone 13 pro Max
Konular
511
cracktool4 indirmiştim ama 3 de indirmek istedim tweak kurulurken 4 tanede ekstra kurulum yapıyor ya cracktool4 ü kaldırırken hepsinimi kaldıralım yoksa 3 le beraber aynılarınımı kurar çünkü zaten kur diyorum 3 te tek onu kuruyor ama cracktool 4 kurulu ondanmı

cracktoll 4 de 6 7 tane dosya indirir.. hepsini birden siliniz... öyle kurun... sorun yaşamamak için..

Oyla:

SheSouL

Tecrübeli Üye
Elit Üye
Apple Sever
Konular
33
İlk yüklediğini mutlaka sil bagımlılıklarla beraber öyle yükle usta

Oyla:
Geri