bana da geldi, neden istemediğimiz biseyi yukletiyor ki
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bana sileotr repodan tweak cleaner 12 yükletti güncelleme ile. Ve ben bu tweaki hiç yüklememiştim. Yükledi sonra sildim. Neden sileotr reposu bu güncellemeyi attı?
Tweak cleaner 12 Kaldırabilirsiniz yüklü olmasını istemezseniz sorun yok yüklensede o bir kurtarıcı tweak aslında normalde bir cydia nın bir tweak e bağlı.
Her cihazda olması gereken bir Araç aslında. Bazen yüklenen tweakler cihazı çıkmaza sokabiliyor. İşte bu sırada aranan tek ilaç tweak cleaner 12 bizler bile kullanıyoruz kullanmamak size kalmış arkadaşlar
Faydali olabilir. Fakat ben hic yuklemedim ve yuklemekte istemedim. Guncelleme ile gelmesi beni guvenlik acisindan tedirgin etti acikcasi. Neden oldugu konusunda repoyla ilgili arastirma yapabilir misiniz?Aslında garip bir durum çünkü bende yüklü olmamasına rağmen güncellemeleri yaptım. Ama tweak cleaner 12 yüklü Olarak gelmedi. Daha önce kaydetmiş olabilirmisinz. Anlamadım. Ama yüklü olmasıda büyük bir kayıp değil Kazanç tr olması
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Faydali olabilir. Fakat ben hic yuklemedim ve yuklemekte istemedim. Guncelleme ile gelmesi beni guvenlik acisindan tedirgin etti acikcasi. Neden oldugu konusunda repoyla ilgili arastirma yapabilir misiniz?
Konu tweaking faydali olup olmamasi degil. Konu reponun durup dururken guncelleme diye bir tweak atmasi. Fakat yanlislikla olmus.@onderazazi bundan bahsediyorsun benim dostum benim Trappledestek reposunu yardım eden kuranlardan ve 2 repoda bizim. Tweak cleaner. 12 den bahsediyorsun arkadaşım benim kullandığım ve nerdeyse onlarca kişiye görüntülü cydia tı kurtardığım tweakten 10 binlerce insan indirme yapmış tweakten bahsediyorsun bekle video atıyorum
Video da ben cleaner 12 ettim cydia da tweakler silindi kendi telimde yaptım güven olarak ne istıyorsun.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ekli dosyayı görüntüle 5744
Ekli dosyayı görüntüle 5745
Hiç bir tweak kalmadı ve bu tweak bir harf hatasıyla cydia Çökertme’ye.meydan verebilir bu yüzden insanlar hata yapabilir bu tweakler elle yazılır ve PC’de işleniyor basit işler değil düzeltmiş arkadaş sıkıntı yok
Ekli dosyayı görüntüle 5746
Önder hoca güncelleme yaparken hatalı etmiş o sırada cydia güncelleme yapınca birlikte etmiş sonra düzeltmiş ama indirenler indirmiş malesef istemeden olmuş ?Konu tweaking faydali olup olmamasi degil. Konu reponun durup dururken guncelleme diye bir tweak atmasi. Fakat yanlislikla olmus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?