Buradaki hata ile bizim aldığımız hata aynı mı ki.?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Abi bakın benim tel sıfırladım tel boş olmasına rağmen aynı hatalar bekleyin çözüm için olmadı video edeceğiz
arkadaşlar gelen güncelleme bizimle alakalı değil. bizim böyle bir paketimiz yok. kontrollerimizi yaptık. başka bir repodan başka bir tweakin bağımlılığı olarak yüklemiş olabilirsiniz..
arkadaşlar bu subsrate layer güncelemesi cydia..nın bir parçası gelince cydiada hatalar meydana geldi .. bendede sorunlar var.. çözüm .. şu şeklide olur ifunbox lib dosyası .. teerminal ..
yabancı forumlardada bu sorunlar mevcut
Phone X 11.3.1 / var / lib / dpkg / status başarısız oldu ve "cy + cpu.arm64" yüklü değil
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bunu çözmek için nasıl giderim? Birisi bana Cydia'nın bozuk olduğunu, "tüm ayarları ve içeriği sildim" dediğini, silemediğini söyledi. Eğer filza ile gidersem, jailbreak'i nasıl tamamen silerim? İyi detaylı talimatlar var mı? Şimdiden teşekkürler.
türkçesi
[Help] 11.3.1 Substrate not working
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
So I've successfully jailbroken on iOS 11.3.1 (According to Electra) but none of my tweaks or anything work.
Iv'e got a few upgrades available in Cydia:
-Bourne-Again Shell
-New Curses
-Substrate Compatibility Layer
-UIKit Tools
but none of these can successfully install. I get the following errors:
"there is no script in the new version of the package - giving up"
"Sub-process /usr/libexec/cydia/cydo returned error code (1)"
11.1 için geçerli değilmi
Arkadaşlar sabah güncelleme geldi cydia ya güncellemeri yaptım fakat hata veriyor hiç birsey yüklenmiyor ve silinmiyor cydia ya girince watusi türkçe yama hatası veriyor temizle diyorum hüç bir işlem yapmıyor watusi yi ve türkçe yamayı filza ile kaldırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?