mobilesubstrate dummy package guncelleyemiyorum hata veriyor sorun sadece bende mi var anlamadim (ios12.4 ) resimdeki hatayi aliyorum lütfen yardım
Adminler yardımcı olabilir mi genel sorun mu var acaba
örnek : İmza doğrulama sırasında bir hata oluştu. Havuz güncellendi ve önceki dizin dosyaları kullanılacak. GPG hatası:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Yardimci olabilirmisiniz sorun nedir anlamafimCydia kapatyıp tekrar yenile deyin..
- Mevcut Wifi ağınızı devre dışı bırakın ve başka bir tane kullanın. Hata devam ederse, hücresel veri kullanmayı deneyin.
- Trafiğinizi bir proxy sunucusu üzerinden yönlendirmediğinizden emin olun. Bu durumda, şimdilik devre dışı bırakmayı deneyin ve yeniden deneyin.
- Bu hata, ortak bir ağ kullanıyorsanız da ortaya çıkabilir, bu nedenle bir ev Wifi ağı kullanmayı deneyin.
- Deponun sunucusu kapalı görünmüyor ama
Yardimci olabilirmisiniz sorun nedir anlamafim
Tekrar uncoverdan sildim restore rootfs yapip jailbreak yaptim olmadi
Duzeldi cok teşekkürler iyiki varsiniz ?Sorun cihazınızda uncover girerek ayarlardan Reflesh icon Cache ve Restore RootFS işaretleyip Restore RootFS EDİNİZ sonra tekrar kurun cydia geldiği an güncelleme gelecek yapın düzelecek
Sorun cihazınızda uncover girerek ayarlardan Reflesh icon Cache ve Restore RootFS işaretleyip Restore RootFS EDİNİZ sonra tekrar kurun cydia geldiği an güncelleme gelecek yapın düzelecek
Sorun cihazınızda uncover girerek ayarlardan Reflesh icon Cache ve Restore RootFS işaretleyip Restore RootFS EDİNİZ sonra tekrar kurun cydia geldiği an güncelleme gelecek yapın düzelecek
Yaptim duzeldi ama keske soyleseydiniz tweaklar silinecek diye. Butun tweaklar gitti.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
RootFS yada tweaklerin hepsini silmenize gerek yoktu aslında Öncelikle yapmanız gereken Hatayı aldığınızda cydia çöktü ise " Reset Cydia Cache " bölümünü açıp Re-Jailbreak yapmanız gerekiyordu. Neyse Çözülmüş ise sıkıntı yok.Silmeseydiniz sorun devam edecekti cydia kaynaklı değil Tweakler çakışma meydana geldiği için çözüm oydu en azından sürüm riskini ortadan kalkmış oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?