Usr/libexec/cydia dizinindeki cydo dosyasını sildim çöp kutusundanda sildim
Şimdi internette araştırdım çözümü var ama dosya elimde yok bana dizindeki cydo dosyasını atabilecek var mı
İphone 6+
Jb 12.1.2
teşekkür ederim @Damla bu terminal i hangi repodan indirebilirim sileo için
sileo da orjinal repodan indirmen gerek..Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Yok ki bu repo da
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Rootfs telefonu kapatıp edin .. sonra uncover geçin yükledikten sonra Sileoturkiye.com/repo. tweak cleaner indirin. Tekrar omunla
Su
Alpine
kaldir
Deyin düzelecek
Hata bu
Uncover yüklenmiş şimdi
Uncover aç Refresh icon cache ve Rootfs işaretle. Ve Rootfs diyerek kaldır CYdia kalksın sonra
Uncover. Tekrardan kur cydia aktif olacak güncelleme gelecek yap ve ilk sileoturkiye.com/repo. Tweak cleaner 12 indir .. bekle yaz
Benim şu an Chimera dan jb li tekefonum
Chimera ve cydia sileo bir etmişsin ozaman o yüzden birbiriyle işlem ederken çakışmış. Bozmuş. Şimdi ilk önce telefonu kapat aç. Chimera açıp. Aşagı inip Rootfs Et sonra uncover aç. Ve reflesh icon cache ve Rootfs edip cydia da kaldır .. sonra uncover kur cydia gelsin yaz buraya
Chimera ve cydia sileo bir etmişsin ozaman o yüzden birbiriyle işlem ederken çakışmış. Bozmuş. Şimdi ilk önce telefonu kapat aç. Chimera açıp. Aşagı inip Rootfs Et sonra uncover aç. Ve reflesh icon cache ve Rootfs edip cydia da kaldır .. sonra uncover kur cydia gelsin yaz buraya
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.