Merhaba arkadaşlar, 29 kasım gibi cydia'a çıkmış olan tüm güncellemeleri yaparken cydo (2) hatası almış rootfs yapmak zorunda kalmıştım. Sorunun jailbreak resources ya da launch deamon controller güncellemesinden kaynaklandığını düşünüyorum. Şimdi sorum şu. Rootfs sonrası tekrar jb yaptım ve herşey düzgün çalışıyor ama bu güncellemeleri yapmadım. Şu an yapsam sorun yaşar mıyım fixlenmiş midir? Tekrar jb kaybetmek rootfs ile uğraşmak istemiyorum. İyi günler.
Edit: jb uncover 11.4.1 iphone 6s olus
Launch daemon sorunu baya önceydi fakat rootfs edip tekrar yap derim ve tüm güncellemeleri tam günceleme yaparak sorun tamamen düzeliyor . ve istediğin gibi kullanabilirsin eskiyse güncellemeler sorun verebilir diyim sana
U0substrate transitional'ı sadece seçip upgrade dedim. Respring attı ve cydia açılmamaya başladı, reinstall cydia ve reset cydia cache ile çözdüm. Bu updateler böyle kalacak mı buglu mu anlamadım?
U0substrate transitional'ı sadece seçip upgrade dedim. Respring attı ve cydia açılmamaya başladı, reinstall cydia ve reset cydia cache ile çözdüm. Bu updateler böyle kalacak mı buglu mu anlamadım?