Cydia Güncellemesi ve Elmada Kalma Sorunu?

DeliTurK

Administrator
Admin
Kurucu
Yönetici
Apple Expert
Adım
Devrim
Meslek
Güvenlik
Cihaz
iPhone 13 Pro Max
Konular
1,193
Mehabalar arkadaşlar yeni bir günceleme Cydia ya geldi tabiki yine bu SuccessionRestore Tweak ini çıksran kişi yazmış ve.. bu günceleme ile bir çok ikişi elmada kaldığı raporu gelmiş.. ben ettim .sıkıntı yok. canavar gibi .. . fakat sizler her ihtimale karşı yapmayınız.. bekleyiniz...

jovi

Apple Sever
Konular
2

Merhaba, unc0ver ile benim cihaz gün içinde 3-4 kez Safe Mode'a düşüyor. Bu sorun unc0ver ile mi alakalı yoksa tweak ile mi? unc0ver ile alakalysa bu güncellemede düzelir mi?

Oyla:

engin

Tecrübeli Üye
Elit Üye
Apple Sever
Adım
Engin
Meslek
Özel Şirket
Cihaz
İPhone X
Konular
58
Merhaba, unc0ver ile benim cihaz gün içinde 3-4 kez Safe Mode'a düşüyor. Bu sorun unc0ver ile mi alakalı yoksa tweak ile mi? unc0ver ile alakalysa bu güncellemede düzelir mi?

Tweakler ile ilgili arkadaşım dikkat edin

Oyla:
KS
KS

DeliTurK

Administrator
Admin
Kurucu
Yönetici
Apple Expert
Adım
Devrim
Meslek
Güvenlik
Cihaz
iPhone 13 Pro Max
Konular
1,193
Ücretli tweakleri satın alıyorum, satışı olmayan Freshwall var sadece onu da pulandres repodan carckli kullanıyorum sadece.

Arkadaşım.. bazi tweaklerin .. eklentileri bağımlılıkları vardır.. mesela bende hiç bir şekilde safe attığını görmedim.. bir şeklide temizleyip... tekrar kurmanız... ilk kurduğunuzda cydia ilk olması gerekenleri kesinlikle yükleyin... sonra tweaklere baslayın..

Appsync
filza
icleaner pro
PreferenceLoader
RocketBootstrap

SONRA TWEAKLERE BAŞLAYIN...

Oyla:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…