- Konular
- 68
Teşekkür ederim hocam
Arkadaşlar ilk açılıştı bu hatayı veriyor çözümü nedir
@serif61 arkadaşım abartma istersen sizleri her zaman takdir ve tebrik etmişimdir. Burası ilk kurulduğu günlerden beridir sizi ilgiyle takip ediyorum. Kaldıki dikkat etmemişimdir konuya çözüm bulmuş sununuz bende tek tek repoları kaldırıyodum bu repoyu kaldırınca düzeldi. Olabilir normaldir sizin repoda da sorun çıkabilir sonuçta kul yapısı ben bi hata var sandım sizi bilgilendirdim. Yaptığınız çok ayıp sanırım sizde yavaş yavaş malum siteye benzemeye başladınız.
Biz hiç bir zaman malum siteye benzemiycez inşallah ama cydia da bazen genel sorunlar oluyor ve sonra düzeliyor şu anda sorunlar düzeldi sanırım neyse kusura bakmayın size biraz sert çıktık sanırım konuyu uzatmıyalım@serif61 arkadaşım abartma istersen sizleri her zaman takdir ve tebrik etmişimdir. Burası ilk kurulduğu günlerden beridir sizi ilgiyle takip ediyorum. Kaldıki dikkat etmemişimdir konuya çözüm bulmuş sununuz bende tek tek repoları kaldırıyodum bu repoyu kaldırınca düzeldi. Olabilir normaldir sizin repoda da sorun çıkabilir sonuçta kul yapısı ben bi hata var sandım sizi bilgilendirdim. Yaptığınız çok ayıp sanırım sizde yavaş yavaş malum siteye benzemeye başladınız.
Haklısın kusura bakmayın yanlış bi cümle kurmuşum hay elim tutmaz olaydı yazmayaydım
Bi hatam olduysa özür dilerim. Bilgilendirme için de ayrıca teşekkürler .Biz hiç bir zaman malum siteye benzemiycez inşallah ama cydia da bazen genel sorunlar oluyor ve sonra düzeliyor şu anda sorunlar düzeldi sanırım neyse kusura bakmayın size biraz sert çıktık sanırım konuyu uzatmıyalım
Sorun bizim repo kaynaklı değil cydia yı kapatıp açın yeniden kaynakları yenileyin sorun yok şu anda
İyi forumlar dileriz konu çözüme ulaşmıştır umarım
Yok hocam estağfurullah iş hayatı filan derken hepimiz geriliyoruz biz özür dileriz iyi forumlarBi hatam olduysa özür dilerim. Bilgilendirme için de ayrıca teşekkürler .
Allah razı olsun hocam..konunun cevabını ben çözmüş ve bilgilendirmişolduğum halde her üyenin yorumuna göre .. hareket ederseniz çözüm bulamazsınız.. saygılarımla
Dediklerinizi yaptım hocam o şekilde çözüldü teşekkürler.Biz hiç bir zaman malum siteye benzemiycez inşallah ama cydia da bazen genel sorunlar oluyor ve sonra düzeliyor şu anda sorunlar düzeldi sanırım neyse kusura bakmayın size biraz sert çıktık sanırım konuyu uzatmıyalım
Sorun bizim repo kaynaklı değil cydia yı kapatıp açın yeniden kaynakları yenileyin sorun yok şu anda
İyi forumlar dileriz konu çözüme ulaşmıştır umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?