illegalgun
Apple Sever
- Konular
- 2
Watusi kurdum, TR yama ve Crack kurarken birden cydia kapandı ve bu şekilde oldu.
Kurulu olanlarda da bir şey çıkmıyor.
evet hem değişiklikler hemde kurulu olanlar görünmüyorcydia açılıyıor ve yüklenen tweakler görülmüyormu.?
evet hem değişiklikler hemde kurulu olanlar görünmüyor
11.1sürüm nedir.. ?
açıldı fakat yok görünmüyorfilza açılıyorsa
libary/Tweakinjest yükledigin crack ve tr yama nedir. ismi görülüytormu
açıldı fakat yok görünmüyor
Tweakler herşey çalışır durumda sadece cydia içi bir şey gözükmüyor
filza içine girdiginde Tweakinjest içide boş yani
hocam bana repodaki watusi tr yamayı + crack'ı deb dosyası olarak atarmısın?bence teli komple sıfırla usta bir sıkıntı olmasın ..
bunu bir de repolar gözüküyormu icleaner ile yükledigin tweakler gözükür icleaner +ayar dosyalarrı en son yaptığın ,işlemleri sil.. ve temizle de... sonra dene açılacakmı
hocam bana repodaki watusi tr yamayı + crack'ı deb dosyası olarak atarmısın?
sorun çözülmedi ama crack veya tr yamadan yaptığı kesin yarım yüklenmiş cydown ile deb dosyasını sadece indirip atamaz mısınız?bende yok hocam ben kullanmıyorum .. sorun çözüldümü
tamam hocam yine de teşekkür ederimhazır dosysalar debler hasan adminda mutlaka vardır ben pek kullabnmıtyorum.. bu tweakleri .. onlar saniyede hallederler.. çalışıyorsa korkmasaten sabah hallolur
tamam hocam yine de teşekkür ederim
bir şey edemedim ama yukledigin bir şeyde hata vermesi gerekirdi cydiada kırmızı yazıyla.. sebebi yazardı oda yok..
olay bundan ibaret
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merhaba arkadaşım senin aynı sorunu bende yapım ve dertlerimiz bir olsun istedim .. ve çözüm çok basit benimde Cydia boş ve yapılacak tek işlem şu
Filzaya girdik ve sırasıyla var/lib/dpkg/Status gir düzenle de ve hata olan yeri kes tamam de ekranı kapatma Cydia herşeyi kapat ve Cydia r tekrar girdiğini göreceksin tweakler aktif olmuş olacak
not hatalı olan.. tweak hasan ilgilenecektir..
İŞLEM BİTTİGİNDEKİ Son hali
çok teşekkürler sorun çözüldü
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.