Cydia Impactor'u Kullanabilmemiz için öncelikle bilgisayarımızda
Programının kurulu olması gerekmektedir. Buradan programı indirip kurabilirsiniz.
1 ) İlk olarak, yukarıdaki bağlantıdan cihazınıza göre Windows veya Mac'inizdeki “
Cydia impactor indirin ”.
>> Adım 2 ) Şimdi, ilgili Son tweak veya Emulator seçin ve "iPA dosyası" şeklinde indirin.
>> Adım 3 ) Bundan sonra, Windows veya Mac'inize “ kurun ve çalıştırın”.
>> Adım 4 ) Cydia Impactor'u yüklemeye çalıştığınızda Impactor anahtarlığınızdan “erişimi” dışa aktarmak istediği gibi bir pencere açılır. "
İzin Ver " i tıklamanız yeterlidir .
>> Adım 5 ) Şimdi “iPhone / iPad'inizi Windows'unuza bağlayın”, ancak kontrol edin. Ancak doğru bir şekilde bağlanmamışsa, cihazı çıkarın ve tekrar bağlayın.
6. Impactor klasörünün içine girerek Impactor.exe uygulamamızı çalıştırıyoruz.
7. Cihazımıza yüklemek istediğimiz uygulama dosyasını Device>Install Package yolunu izleyerek veya fare sol tuşu ile uygulama dosyasına tıklayıp basılı tutarak Cydia impactor uygulamamızın üzerine bırakarak seçiyoruz.
8. Cydia impactor'de açılan pencerede uygulamayı imzalamak için apple kimliğinde kullandığınız e-mail adresiniz isteniyor. Bu kısma e-mail adresimizi yazıyoruz ve ok tıklıyoruz.
9. Bu aşamada uygulamayı yüklemek için apple kimliği parolamızı kullanacağız.
Adresine giderek apple kimliğimizle giriş yapıyoruz. Güvenlik kısmı altında bulunan Uygulamaya Özgü Parolalar kısmının altında yer alan Parola oluştur kısmına tıklıyoruz.
Cydia Impactor uygulamamızı telefona yüklemeye başlayacaktır. İşlem bittiğinde complete ekranı gözüktüğünde tekrar Cydia Impactor ilk açtığımız duruma gelecektir.
Apple cihazımıza girerek ilgili uygulamanın yüklendiğini kontrol edebiliriz.