Merhaba cydia kaynaklarımın içerikleri silindi.
Kurulu Tweakler dursun ama kaynakların hepsini toplu halde silmek istiyorum. Bunun yöntemi nedir.
Yardımlarınızı rica ediyorum.
Yeniledim fakatbir değişiklik olmadı.Kaynakları yenileyin geri gelir hepsi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yeniledim fakatbir değişiklik olmadı.
Ne yaparken içerikler gitti.?
Şu anda sorunu çözdüm ilginiz için teşekkürler kimoo isimli repoyu sildim diğerleri kendine geldi.
İnanın hiç bilmiyorum keşif peşinde kurcalıyordum .
Bak kardeşim bazıları bir sorun yaratmıyor diyor ama sana tavsiyem crack repo ve crack tweaklerden uzak dur.çünkü jb artık eskisi gibi değil.ilk kurduğunda sorun yokmuş gibi duruyor ama bir süre sonra cihaz aptallaşmaya ve acayip acayip şeyler yapmaya başlıyor.
Evet çok haklısınız . Bunları tamamen kaldırabileceğim bir yöntem bulursam hepsini tümden kaldırıp yeniden güvenilir kaynaklar eklemeyi planlıyorum.
Sana tavsiyem succession tweak kurup cihazı sıfırlayıp yeni bir ı phone olarak ayarlayıp tekrar jb yapmanız.
Bahsettiğiniz işlemi yaptığımda telefonun jb si falan silinecek eski halinemi dönecek tüm etkilerden arınıp mağazadan satın aldığım halinemi dönecek ?
İlgi alakanız için çok teşekkür ederim. Saygılar.Aynen öyle kardeş.
Aynen öyle kardeş.
succession değişik pek beceremedim ben ya. cydia eraser gibi tıklayıp etmiyor... gibi ..
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.