Cydia kendiliğinden kapanıyor

mogretici

Apple Sever
Konular
3
cydia açılır açılmaz kapanıyor. Tweakler kapalı bir şekilde jailbreak yapıp son yüklediğim tweaki kaldırayım dedim. Yine cydia ya giremedim. Tekrar normal jailbreak yaptım sonuç yine aynı. Cydiaya tıklayınca ekrana yükleniyor yazısı geliyor sonra siyah ekran sonra program kapanıyor. Uncover jb kullanıyorum sürüm 12.1.4
Yardımcı olabilecek biri var mı?

engin

Tecrübeli Üye
Elit Üye
Apple Sever
Adım
Engin
Meslek
Özel Şirket
Cihaz
İPhone X
Konular
58

Uncover Yüklüyse bekle acele etme. @DeliTurK @Damla yazacaklardır kurcalama

Oyla:

DeliTurK

Administrator
Admin
Kurucu
Yönetici
Apple Expert
Adım
Devrim
Meslek
Güvenlik
Cihaz
iPhone 13 Pro Max
Konular
1,193

Uncover açtık ayarlar refresh ıcon cache açtık
Restore Rootfs recover açtık

Ana sayfaya geldik rootfs jailbreak dedik. Ve işleme başlat de .. bittiğin de Cydia kalkacak tekrar jailbreak de ve yükle düzelecek

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oyla:
KS
KS

mogretici

Apple Sever
Konular
3
O işlemi yapınca tweakler de kalkıyo bildiğim kadarıyla doğru mu biliyorum?

Oyla:
KS
KS

mogretici

Apple Sever
Konular
3
İşlemden sonra tweaklerün hepsini tek tek bidaha yüklemem mi gerekecek anlayamadım kusura bakmayın

Oyla:

AmiraL

Emekli Yönetici
Apple Sever
Adım
Ahmetcan
Cihaz
iPhone 14 Pro Max
Konular
632
Oyla:
KS
KS

mogretici

Apple Sever
Konular
3
Uncover ayarlarından reinstall cydia ve reset cydia cache seçeneklerini açarak rejailbreak yaptım ve telefonu restore etmekten kurtuldum şuan cydia ya erişebiliyorum. Benzer sorunu yaşayan arkadaşlar cydia ve tweakleri sıfırlamadan bu şekilde sorunu çözüme kavuşturabilirler. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim ?

Oyla:

by BasilBey

Moderatör
Elit Üye
Apple Sever
Adım
basri
Cihaz
iPhone 11 pro
Konular
145

restore işlemi degil soyledikleri sadece tweakler silinecekti..ve sıkıntılı tweaklerden kaynaklı olduğu için. o işlemi size sunmuşlar.. tekrar sorun yasamamak için uyumsuz olanları kaldırın sevindim güle güle kullan.. dikkatli ol hocam eline sağlık.

Oyla:
KS
KS

mogretici

Apple Sever
Konular
3
Herhangi bi tweak yükledikten sonra yaşamadım sanırım sıkıntıyı çünkü tüm tweakler sorunsuz çalışıyodu. Yine de son yüklediğim tweak yüzünden olacağını düşünüp onu da kaldıramayınca konu açmaya karar verdim. Bu arada rootfs açıp jailbreak yapınca sürüm kaybetmeden restore yapılıyor diye biliyorum ben yanlış biliyor da olabilirim tabi. Konuyla alakadar olan herkese çok teşekkür ederim. Sorun çözüldü ya gerisinin çok da önemi yok ??

Oyla:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…