cydia açılır açılmaz kapanıyor. Tweakler kapalı bir şekilde jailbreak yapıp son yüklediğim tweaki kaldırayım dedim. Yine cydia ya giremedim. Tekrar normal jailbreak yaptım sonuç yine aynı. Cydiaya tıklayınca ekrana yükleniyor yazısı geliyor sonra siyah ekran sonra program kapanıyor. Uncover jb kullanıyorum sürüm 12.1.4
Yardımcı olabilecek biri var mı?
cydia açılır açılmaz kapanıyor. Tweakler kapalı bir şekilde jailbreak yapıp son yüklediğim tweaki kaldırayım dedim. Yine cydia ya giremedim. Tekrar normal jailbreak yaptım sonuç yine aynı. Cydiaya tıklayınca ekrana yükleniyor yazısı geliyor sonra siyah ekran sonra program kapanıyor. Uncover jb kullanıyorum sürüm 12.1.4
Yardımcı olabilecek biri var mı?
dogru sonra saten kaydetmiştir tekrar yükleyince otomatik ayarlaarı yüklenmiş olacak. uyumsuz tweak yuklemeyin..O işlemi yapınca tweakler de kalkıyo bildiğim kadarıyla doğru mu biliyorum?
İşlemden sonra tweaklerün hepsini tek tek bidaha yüklemem mi gerekecek anlayamadım kusura bakmayın
Uncover ayarlarından reinstall cydia ve reset cydia cache seçeneklerini açarak rejailbreak yaptım ve telefonu restore etmekten kurtuldum şuan cydia ya erişebiliyorum. Benzer sorunu yaşayan arkadaşlar cydia ve tweakleri sıfırlamadan bu şekilde sorunu çözüme kavuşturabilirler. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?