baltaxxx Apple Sever Katılım 4 Eyl 2019 Konular 13 Mesajlar 151 Tepkime puanı 27 Puanları 1,524 24 Eyl 2019 #1 Arkadaşlar Cydia'da güncelleme yapmaya çalıştığım zaman NetDB hatası alıyorum. Ne yapmam gerekiyor? Moderatör tarafında düzenlendi: 25 Eyl 2019
KS KS baltaxxx Apple Sever Katılım 4 Eyl 2019 Konular 13 Mesajlar 151 Tepkime puanı 27 Puanları 1,524 25 Eyl 2019 #2 Jbyi deaktif ettikten sonra ağ ayarlarını sıfırlayıp yeniden jb yaptım. Düzeldi arkadaşlar Oyla: Oyla 0 Downvote
AmiraL Emekli Yönetici Apple Sever Kıdemli Üye İlk 1000! Adım Ahmetcan Cihaz iPhone 14 Pro Max Katılım 11 Haz 2018 Konular 632 Mesajlar 3,090 Çözümler 1 Tepkime puanı 3,293 Puanları 2,464 25 Eyl 2019 #3 Wi-Fi'nizi cihazınızda sıfırlamayı deneyin. Bu işe yaramazsa, cydia cihazınızı yeniden başlatın jailbreak pasif ve hala şans yoksa, bunu deneyin; Ayarlar> Genel> Sıfırla (en altta)> Ağ bağlantısını sıfırlayın.. Try resetting your Wi-Fi on your iDevice. If that doesn't work, reboot your iDevice and if still no luck, try this; Settings > General > Reset (very bottom) > Reset network connection Oyla: Oyla 0 Downvote
Wi-Fi'nizi cihazınızda sıfırlamayı deneyin. Bu işe yaramazsa, cydia cihazınızı yeniden başlatın jailbreak pasif ve hala şans yoksa, bunu deneyin; Ayarlar> Genel> Sıfırla (en altta)> Ağ bağlantısını sıfırlayın.. Try resetting your Wi-Fi on your iDevice. If that doesn't work, reboot your iDevice and if still no luck, try this; Settings > General > Reset (very bottom) > Reset network connection
AmiraL Emekli Yönetici Apple Sever Kıdemli Üye İlk 1000! Adım Ahmetcan Cihaz iPhone 14 Pro Max Katılım 11 Haz 2018 Konular 632 Mesajlar 3,090 Çözümler 1 Tepkime puanı 3,293 Puanları 2,464 25 Eyl 2019 #4 baltaxxx' Alıntı: Jbyi deaktif ettikten sonra ağ ayarlarını sıfırlayıp yeniden jb yaptım. Düzeldi arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... geç cevap verdik kusura bakma.. eline sağlık.. Oyla: Oyla 0 Downvote
baltaxxx' Alıntı: Jbyi deaktif ettikten sonra ağ ayarlarını sıfırlayıp yeniden jb yaptım. Düzeldi arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... geç cevap verdik kusura bakma.. eline sağlık..
KS KS baltaxxx Apple Sever Katılım 4 Eyl 2019 Konular 13 Mesajlar 151 Tepkime puanı 27 Puanları 1,524 25 Eyl 2019 #5 Estağfurullah hocam ne kusuru. Ben hem araştırıyordum hem de buraya yazayım dedim. Çözümü de bulunca kendi kendime cevaplamış oldum. Başka birisine olursa hemen görsün diye. Teşekkürler Oyla: Oyla 0 Downvote
Estağfurullah hocam ne kusuru. Ben hem araştırıyordum hem de buraya yazayım dedim. Çözümü de bulunca kendi kendime cevaplamış oldum. Başka birisine olursa hemen görsün diye. Teşekkürler