Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
yüklüyorum hiçbirşey gözükmüyor nasıl yükleye bilirim
Moderatör tarafında düzenlendi:
Hayır değil bir yolu olmalırepo şuan cevrim dışı
Hayır değil bir yolu olmalı
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.yüklüyorum hiçbirşey gözükmüyor nasıl yükleye bilirim
Dostum denedim olmadı@DeliTurK açıkladı bazi tweakkeri yüklediginizde o repodan o tweaklerin içinde kod olduğu için pulanders gibi repolarda aynı tweaklerle repoları yasaklıyor yasaklama kodu koymuş .. maalesef
Filzadan yasaklanan depoyu görebilmeniz için etc/hosts dosyasını açıp silin o repolar artık boka sardı diyebilirim yazık gerek vsrmı isteyen istediği repoları kullansın
Dostum denedim olmadı
Zebra kullanıyorum cydiadan daha iyihosts i,çinde repolar var demi sildin... sonra ... indirdigin tweak sil... ve... sonra repoyu ekle
Hackyouriphone reposunu ekle sonra kurmak istediğin tweakı kur respring yapınca repo otomatik siliniyor ama indirme yapabiliyosun tweak kurabiliyorsun o konuda sıkıntı yaşamadım
iphone 6s ios13.3.1 ' den gönderildi.
icleaner pro trappledestek rep0osundan kaldırılıp yenilendi.. yeniden yükleyin.. ve keyfinize bakın.. icleaner pro içinden bir kod yüzünden olmuş.. düzeltilmiştir..
icleaner pro trappledestek rep0osundan kaldırılıp yenilendi.. yeniden yükleyin.. ve keyfinize bakın.. icleaner pro içinden bir kod yüzünden olmuş.. düzeltilmiştir..
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.