Cydia repo görünmeme sorunu?

Canocall

Apple Sever
Konular
5
yüklüyorum hiçbirşey gözükmüyor nasıl yükleye bilirim

Moderatör tarafında düzenlendi:

ByGorkem

Moderatör
Elit Üye
Apple Sever
Konular
75
Hayır değil bir yolu olmalı

@DeliTurK açıkladı bazi tweakkeri yüklediginizde o repodan o tweaklerin içinde kod olduğu için pulanders gibi repolarda aynı tweaklerle repoları yasaklıyor yasaklama kodu koymuş .. maalesef

Filzadan yasaklanan depoyu görebilmeniz için etc/hosts dosyasını açıp silin o repolar artık boka sardı diyebilirim yazık gerek vsrmı isteyen istediği repoları kullansın

Oyla:

Albert_Wesker

Emekli Yönetici
Apple Expert
Elit Üye
Apple Sever
Adım
Gökhan
Cihaz
iPhone 11
Konular
477
Oyla:
KS
KS

Canocall

Apple Sever
Konular
5
@DeliTurK açıkladı bazi tweakkeri yüklediginizde o repodan o tweaklerin içinde kod olduğu için pulanders gibi repolarda aynı tweaklerle repoları yasaklıyor yasaklama kodu koymuş .. maalesef

Filzadan yasaklanan depoyu görebilmeniz için etc/hosts dosyasını açıp silin o repolar artık boka sardı diyebilirim yazık gerek vsrmı isteyen istediği repoları kullansın
Dostum denedim olmadı

Oyla:

karnesa

Apple Sever
Konular
7
Hackyouriphone reposunu ekle sonra kurmak istediğin tweakı kur respring yapınca repo otomatik siliniyor ama indirme yapabiliyosun tweak kurabiliyorsun o konuda sıkıntı yaşamadım

iphone 6s ios13.3.1 ' den gönderildi.

Oyla:

Albert_Wesker

Emekli Yönetici
Apple Expert
Elit Üye
Apple Sever
Adım
Gökhan
Cihaz
iPhone 11
Konular
477
Hackyouriphone reposunu ekle sonra kurmak istediğin tweakı kur respring yapınca repo otomatik siliniyor ama indirme yapabiliyosun tweak kurabiliyorsun o konuda sıkıntı yaşamadım

icleaner pro trappledestek rep0osundan kaldırılıp yenilendi.. yeniden yükleyin.. ve keyfinize bakın.. icleaner pro içinden bir kod yüzünden olmuş.. düzeltilmiştir..

Son düzenleme:
Oyla:

karnesa

Apple Sever
Konular
7
icleaner pro trappledestek rep0osundan kaldırılıp yenilendi.. yeniden yükleyin.. ve keyfinize bakın.. icleaner pro içinden bir kod yüzünden olmuş.. düzeltilmiştir..

cidden mi hackyouriphone reposu icleaner yüzünden mi siliniyor?

Oyla:

karnesa

Apple Sever
Konular
7

bu arada düzeldi çok teşekürler

Oyla:

ozgurdenizz

Apple Sever
Konular
0
Merhaba 7plus kullanıyorum 13.5 yüklü. Dün afstore dan unc0ver yükledim. Ardından cydia filza ve app messenger. Sonra filzada bir dosya yükledim telefon dondu ekran gitti sade yükleme işareti olan yuvarlak şey kaldı 30’dakika sonra telefonu ses kısma ekran kapama ve orta tuştan acıp kapadım. Unc0ver çalışmadı. Filza cydia app messenger tıklıyorum acılmadan geri atıyor. Unc0ver sildim afstore dan tekrar yüklemek istedim bu sefer de uygulama iniyor son anda bu uygulama indirilemedi hatası alıyorum. Ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun bana ?

Oyla:
Geri