cydia substrate hatası ve sürekli safemoda atma

kachac

Apple Sever
Konular
10
sürekli ve sürekli safe moda atmasından dolayı crash reporter uygulamasını kurdum ve hatayı neden verdiğini anlamaya çalıştım fakat herhangi bir tweaki göstermiyor.
cydia substrate denen uygulamayı gösteriyor.sslerde ana neden olarak yazan halini bulamadım ama ana neden sekmesinde bu yazıyordu.
herhangi bir bilgisi olan var mı bu konu hakkında ? biraz araştırma yaptım ama birşey bulamadım.

Ekli dosyalar

• image0 (1).png
    54.2 KB · Görüntüleme: 5
  • image1 (1).png
    104.7 KB · Görüntüleme: 5

AmiraL

Emekli Yönetici
Apple Sever
Adım
Ahmetcan
Cihaz
iPhone 14 Pro Max
Konular
632

Çok yüklenmeyin arkadaşlar sizin hatanız şimdi tweak Cleaner 12 masa üstünde açıkmı yada uncover ? Açılıyormu

Oyla:
KS
KS

kachac

Apple Sever
Konular
10
tweak cleaner yüklü değil ama herhangi bir sıkıntım yok şuan herşey çalışıyor sadece arada telefonu safe moda atıyor.

Oyla:

AmiraL

Emekli Yönetici
Apple Sever
Adım
Ahmetcan
Cihaz
iPhone 14 Pro Max
Konular
632
tweak cleaner yüklü değil ama herhangi bir sıkıntım yok şuan herşey çalışıyor sadece arada telefonu safe moda atıyor.

Çökecektir Uncover açıp ayarlardan reflesh icon cache işaretle ve Restore RotFs işaretleyip restore Rotfs deyip halledin sonra çökerse makinayı sıfırlamak zorunda kalabilirsiniz ne işlem edildiğini bilmediğimizden

Oyla:
KS
KS

kachac

Apple Sever
Konular
10
dediğini yaptım herşeyi tekrar yüklemem gerekiyor galiba ? değil mi ?

Oyla:
KS
KS

kachac

Apple Sever
Konular
10
merhaba tekrar hortlatıyorum konuyu ama bütün tweaklarimi teker teker temizce kurduktan sonra yine cydia substra hatasını gösteriyor crash report'da bu hatayı gösteriyor her seferinde

Oyla:

Alper Türk

Yönetici
Moderatör
Apple Expert
Adım
Alper
Cihaz
İPhone 12 Pro
Konular
463
merhaba tekrar hortlatıyorum konuyu ama bütün tweaklarimi teker teker temizce kurduktan sonra yine cydia substra hatasını gösteriyor crash report'da bu hatayı gösteriyor her seferinde

Crash reporter bazen sapıtıyor herşeyi sorun gözteriyor sıkıntı degil cydia sorunsuz çaılışıyor düzgün görünüyor kırmızı yazılar yok ise. tweakler sorunsuz yükleniyor ve ve çalışıyorsa sorun yok demektir..

Oyla:
KS
KS

kachac

Apple Sever
Konular
10
çalışıyor herşeyim şuan sıkıntısız ama ara sıra crash veriyor. bi uygulamadan kaynaklı olup olmadığını sorgulamaya başladım

Oyla:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…