Merhabalar bu aralar başım beladan kurtulmuyor
Sorun Şu Telefondan (İphone 7 Plus Yazılım 14.3) Tiktoktan Kimseyi Takip edemiyorum Aynı Tiktok hesabıyla İpad den denediğimde takip edebiliyorum. RestoreRootfs yaptığım halde tiktoku silip yüklediğim halde 5 kez hard reset attığım halde jailbreak olmadan denediğim halde hatta sonrasında İcleanerPro ile dosya dizinleri herşeyi temizlediğim halde sonrasında Filza ile Tweaklerin kayıtlı olduğu bu dosyaya Library/MobileSubstrate/Dynamic Libraries baktığım halde zaten içi boştu Hiçbir türlü Tiktoktan kimseyi takip edemiyorum. Şuna Eminim RestoreRootfs yapılsa tweakler silinse bile sistemde bir yerde duruyor tweakler sizce başka hangi dosyalardadır Filza ile eskiden kurduğum tweaklerin ismini aratıyorum çıkmıyor yani tiktok takibine engel olan o tweak RestoreRootfs yapmış olsamda bir yerde etkin ve Tiktok takip yapmama izin vermiyor onu bulup silmem lazım bu durumu nasıl çözerim sizce? Not: Succession Tam Restore Tweak ini kullanmak istemiyorum malüm elma riski yada veri kaybetme riski olduğu İçin