- Konular
- 15
Arkadaşlar telefonun şarjı bitti. Sonra tekrar açtım jailbreak i aktif etmek için Electra ya tıkladığımda böyle bir şey çıkıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim ?Ekli dosyayı görüntüle 1358
Evet hocam oraya da tıklayınca aynı uyarıyı veriyorayarlar /Genel/ Profiller aktifmi hocam
Profili kaldırıp tekrar mı yükleyeyimkaldır tekrar dene ve hiç bir şey etme .. bekle .. bana yaz.. usta
Profili kaldırıp tekrar mı yükleyeyim
Sürüm 11.3.0 hocam telefonu direk telefon üzerinden jailbreak yapmıştım. Bu güne kadar sorunsuz gidiyordu. Şarj bitti teli açtım Electra bastım bu hatayı aldım. Profilden de bu hatayı aldım.evet dene oluyormu.. olmaz ise.. sürüm nedir.. onu söyle .. telefonu format atmadn sadece kapandı açıldı oyle oldu deglmi ?
Sürüm 11.3.0 hocam telefonu direk telefon üzerinden jailbreak yapmıştım. Bu güne kadar sorunsuz gidiyordu. Şarj bitti teli açtım Electra bastım bu hatayı aldım. Profilden de bu hatayı aldım.
Hallettim hocam sağol. Profili silip tekrar yükledim. Sorun düzeldi.tekrar silip yükledinmi ? oluyormu o hatayımı veriyor .. hala yüklediginde
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.