Cydia Yüklenmiyor

Deadline

Apple Sever
Konular
1
Selamlar, Cydia hata verdiği için unc0ver'da restore rootfs yaptım. Cydia ve diğer yüklediğim uygulamlar(reprovision-filza..) silindi. Tekrar jailbreak yaptığımda tweaklerim yükleniyor fakat, Cydia uygulaması gelmiyor. Ve unc0verda "This app is now allowed to query for scheme cydia" yazıyor. Cydia'yı nasıl tekrar yükleyebilirim ?WhatsApp Image 2020-03-27 at 16.24.20.jpeg

KS
KS

Deadline

Apple Sever
Konular
1
uncover seçeneklerinde install cydia ddenedin mi ?
Install değil, reinstall seçeneği var. Bunuda denedim. 2. Adımdan hemen sonra unc0ver kapanıyor. Jailbreaki iptal edip, tekrar jailbreak yaparken reinstall cydiayı seçtim, cydia yüklendi diyor fakat uygulama gelmiyor.4DE48567-0E8C-4764-B9A1-C860FBAF0AF8.pngE56136D7-AAF7-4ADA-9031-F42D48656433.jpeg

Son düzenleme:
Oyla:

SheSouL

Tecrübeli Üye
Elit Üye
Apple Sever
Konular
33
Selamlar, Cydia hata verdiği için unc0ver'da restore rootfs yaptım. Cydia ve diğer yüklediğim uygulamlar(reprovision-filza..) silindi. Tekrar jailbreak yaptığımda tweaklerim yükleniyor fakat, Cydia uygulaması gelmiyor. Ve unc0verda "This app is now allowed to query for scheme cydia" yazıyor. Cydia'yı nasıl tekrar yükleyebilirim ?Ekli dosyayı görüntüle 8831

tekrar .. refresh icon cache.. ve restore rotfs işaretleyip kaldırın.. sonra deneyin..

Oyla:
KS
KS

Deadline

Apple Sever
Konular
1
Unc0verın eski sürümlerini yükledim, Restore rootfs'de yaptım defalarca. Sorun çözülmedi. Bunları yaparken şu hataları aldım;
"unable to repair system "
"unable to get debs for packages to repair"
işlemleri uygulayarak, altserver ile custom ipa yükledim. Sorun çözüldü.

Oyla:

tan3r

Apple Sever
Konular
0
Unc0verın eski sürümlerini yükledim, Restore rootfs'de yaptım defalarca. Sorun çözülmedi. Bunları yaparken şu hataları aldım;
"unable to repair system "
"unable to get debs for packages to repair"
işlemleri uygulayarak, altserver ile custom ipa yükledim. Sorun çözüldü.
hocam aynı sorunu şu an ben yaşıyorum. İngilizcem yok size zahmet yaptığınız işlemleri bana anlatır mısınız ?

Oyla:
Geri