Selamlar, Cydia hata verdiği için unc0ver'da restore rootfs yaptım. Cydia ve diğer yüklediğim uygulamlar(reprovision-filza..) silindi. Tekrar jailbreak yaptığımda tweaklerim yükleniyor fakat, Cydia uygulaması gelmiyor. Ve unc0verda "This app is now allowed to query for scheme cydia" yazıyor. Cydia'yı nasıl tekrar yükleyebilirim ?
Install değil, reinstall seçeneği var. Bunuda denedim. 2. Adımdan hemen sonra unc0ver kapanıyor. Jailbreaki iptal edip, tekrar jailbreak yaparken reinstall cydiayı seçtim, cydia yüklendi diyor fakat uygulama gelmiyor.
Selamlar, Cydia hata verdiği için unc0ver'da restore rootfs yaptım. Cydia ve diğer yüklediğim uygulamlar(reprovision-filza..) silindi. Tekrar jailbreak yaptığımda tweaklerim yükleniyor fakat, Cydia uygulaması gelmiyor. Ve unc0verda "This app is now allowed to query for scheme cydia" yazıyor. Cydia'yı nasıl tekrar yükleyebilirim ?Ekli dosyayı görüntüle 8831
Unc0verın eski sürümlerini yükledim, Restore rootfs'de yaptım defalarca. Sorun çözülmedi. Bunları yaparken şu hataları aldım;
"unable to repair system "
"unable to get debs for packages to repair"
Unc0verın eski sürümlerini yükledim, Restore rootfs'de yaptım defalarca. Sorun çözülmedi. Bunları yaparken şu hataları aldım;
"unable to repair system "
"unable to get debs for packages to repair"