Arkadaşlar cydia üstünden güncellemelerimi yaparken yarım kurulmuş paketler var dedi ve kaldırmaya zorladı tweaklerin isimlerini almadım ama lib li birkaç tane paketti. Onları temizleyince bütün ayar tweaklerim gitti sadece uygulama olanlar kaldı. Bu işlemi geri almanın bir yolu var mıdır.
Durmadan ekteki 4 paketi güncellememi istiyor. Yarın bilgisayara bağlayıp jailbreaki tekrardan atacağım.
Dediğiniz gibi checkra1n üzerinden restore etmeyi denedim error verdi yarın bilgisayara bağlayıp diğer dediğinizi deneyeceğim son durumu yarın yazarım teşekkürler.tamam.. checkra1n girip restore diyeceksiniz.. eger olmaz error verirse.. checkra1n pc den Options dan menüye gelerek safe mod işaretleyip jailbreak edin.. sonra.. checkra1n restore edip cydia kaldırın... sonra tekrar jailbreak ettiginizde düzelecek ...
Telefonunuz, bilgisayarınıza bağlı görünmüyor. O yüzden Start gelmemektedir.@BurakCan jailbreak atmayı denedim ancak start tuşuna basamıyorum. Resimdeki gibi mavi renkli ve onu seçemiyorum bile.
@BurakCan dediğiniz gibi bilgisayrdan safe mod seçeceğini aktifleştirip jb yi attım ancak hala aynı yüklediğim tweakler çalışmıor.tamam.. checkra1n girip restore diyeceksiniz.. eger olmaz error verirse.. checkra1n pc den Options dan menüye gelerek safe mod işaretleyip jailbreak edin.. sonra.. checkra1n restore edip cydia kaldırın... sonra tekrar jailbreak ettiginizde düzelecek ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?