- Konular
- 29
arkadaşlar xarold reposundan cydown u indireceğim yalnız uyumlu olmadığını görüyorum başka repodan indirebilir miyim
sürüm 11.2..6
ekli zaten o repoZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bu repoyu ekle resmi kaynak bu ve ios11 uyumludur
Teşekkür ederim hocam boş yere konu işgal ettim kusura bakmaTweak compatible ye güvenip tweak yüklemeyin. Kullanıcı yorumlarını takip edin hocam..
Zaten tweak compatible de unknownndiyor yani bilinmiyor demiş tweak compatible kullanıcı yorumlarına göre uyumlu oldugunu anlıyor demekki daha önce uyumlu raporu verilmemiş 11.2.6 ya kullanan kişiler yani bizler rapor edersek iyi olur daha çok tweaki kapsar ve insanlar uyumlumu değilmi bilir herkesTweak compatible ye güvenip tweak yüklemeyin. Kullanıcı yorumlarını takip edin hocam..
ama bilmiyorum dediği uyumlu olmuyor genelde o yüzden çelişkide kaldım ben de forum yardımıma koştuZaten tweak compatible de unknownndiyor yani bilinmiyor demiş tweak compatible kullanıcı yorumlarına göre uyumlu oldugunu anlıyor demekki daha önce uyumlu raporu verilmemiş 11.2.6 ya kullanan kişiler yani bizler rapor edersek iyi olur daha çok tweaki kapsar ve insanlar uyumlumu değilmi bilir herkes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?